Παράξενα

03 Απριλίου 2019 00:01

Μπήκε σε λάθος αυτοκίνητο και δολοφονήθηκε (εικόνες)

Σοκάρει η βίαιη δολοφονία νεαρής φοιτήτριας, η οποία επιβιβάστηκε σε λάθος αυτοκίνητο.

Μπήκε σε λάθος αυτοκίνητο και δολοφονήθηκε (εικόνες)
-

Τραγικό τέλος βρήκε μία φοιτήτρια όταν μπήκε σε λάθος αυτοκίνητο, περιμένοντας Uber, όπως εκτιμά η Αστυνομία της Νότιας Καλιφόρνια.

Η 21χρονη εθεάθη τελευταία φορά να μπαίνει σε ένα πολυτελές αυτοκίνητο έξω από μπαρ.

Σε βίντεο που έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας, φαίνεται η νεαρή να μιλά στο τηλέφωνο, ενώ γύρω της υπάρχει κόσμος και τότε ένα αυτοκίνητο σταματά μπροστά της και εκείνη μπαίνει μέσα, στο πίσω κάθισμα.

Η σορός της εντοπίστηκε σε δάσος και οι αστυνομικοί θεωρούν ότι μπήκε κατά λάθος σε αυτοκίνητο που θεώρησε πως ήταν το Uber που είχε καλέσει.

Ο 24χρονος οδηγός του αυτοκινήτου την δολοφόνησε άγρια και πέταξε το πτώμα της, το οποίο βρήκαν 14 ώρες μετά την εξαφάνισή της κυνηγοί.

Η νεαρή έφερε πληγές στο κεφάλι, στο λαιμό, στο πρόσωπο, στο πάνω μέρος του σώματός της, στα χέρια και στα πόδια της.

Φοιτήτρια - λάθος αυτοκίνητο - UBER

Την εξαφάνισή της δήλωσαν οι φίλοι της, οι οποίοι την περίμεναν να γυρίσει στο σπίτι όπου ζουν μαζί ως φοιτητές, όταν εκείνη δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά τους.

Φοιτήτρια - λάθος αυτοκίνητο - UBER

Λίγο αφού εντοπίστηκε η σορός της άτυχης κοπέλας, οι Αρχές ανακοίνωσαν τα στοιχεία του οχήματος που την είχε «αρπάξει» και μετά από έρευνες τους, αναγνώρισαν το ύποπτο αυτοκίνητο.

Φοιτήτρια - λάθος αυτοκίνητο - UBER

Ο 24χρονος όταν κατάλαβε ότι καταδιώκεται, προσπάθησε να διαφύγει, όμως οι αστυνομικοί τον έπιασαν και βρήκαν στοιχεία του εγκλήματος μέσα στο αυτοκίνητό του.

Φοιτήτρια - λάθος αυτοκίνητο - UBER

Στο πίσω κάθισμα, μάλιστα, βρέθηκε και το κινητό της τηλέφωνο, καθώς και αίμα, ενώ ήταν ενεργοποιημένες οι παιδικές ασφάλειες του αυτοκίνητου.

Φοιτήτρια - λάθος αυτοκίνητο - UBER

Ο νεαρός συνελήφθη και κατηγορείται για αρπαγή και φόνο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)