Αθλητικά

27 Μαρτίου 2019 09:15

Σαπεκοένσε: επέζησε από την αεροπορική τραγωδία και πέθανε παίζοντας ποδόσφαιρο!

Ο ένας από τους έξι επιβάτες, της μοιραίας πτήσης, που διασώθηκαν, έχασε τη ζωή του μετά από καρδιακή προσβολή που έπαθε παίζοντας ποδόσφαιρό με φίλους του.

Σαπεκοένσε: επέζησε από την αεροπορική τραγωδία και πέθανε παίζοντας ποδόσφαιρο!
-

Ο Ράφαελ Χένζελ, ένας δημοσιογράφος του ραδιοφώνου ο οποίος επέζησε από τη συντριβή που χάθηκε το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας ποδοσφαίρου Σαπεκοένσε το 2016, πέθανε χθες από καρδιακή προσβολή, όπως δήλωσε η βραζιλιάνικη ομάδα, σε ηλικία 45 ετών.

Η εφημερίδα «Ο’ Globo» ανέφερε ότι ο Χένζελ κατέρρευσε παίζοντας ποδόσφαιρο στα νότια της Σαπέκο και παρόλο που τον μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο πέθανε σύντομα.

Ένα ιδιαίτερα σεβαστό πρόσωπο στην περιοχή, ο Χένζελ επέστρεψε στη δουλειά του μετά από ανάκαμψη από το αεροπορικό δυστύχημα.

«Σε όλη τη λαμπρή καριέρα του, ο Ράφαελ είπε την ιστορία της Σαπεκοένσε», ανέφερε η ομάδα στην ιστοσελίδα της. «Ήταν σύμβολο της ανασυγκρότησης του συλλόγου και θα τον θυμόμαστε για πάντα».

Ο Χένζελ ήταν ένας από τους έξι ανθρώπους που επιβίωσαν από τη συντριβή, η οποία σκότωσε 71 από τους 77 ανθρώπους που επέβαιναν στο αεροσκάφος. Η ομάδα πήγαινε για τον πρώτο τελικό του Copa Sudamericana στη Μεντεγίν όταν το αεροσκάφος συνετρίβη σε μια πλαγιά. Τρεις παίκτες επέζησαν επίσης από τη συντριβή.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)