Πολιτισμός

05 Δεκεμβρίου 2016 16:21

Ο Ομπάμα βράβευσε τον Αλ Πατσίνο και τους Εagles (βίντεο)

Η στιγμή που αναβίωσε στη σκηνή η σκηνή του ταγκό από το «Άρωμα γυναίκας».  Βραβεία από τον Ομπάμα και στο συγκρότημα του θρυλικού «Hotel California».

Ο Ομπάμα βράβευσε τον Αλ Πατσίνο και τους Εagles (βίντεο)
-

Πέντε βραβεία απένειμε ο απερχόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα σε ισάριθμους σπουδαίους καλλιτέχνες, που βρέθηκαν στην τελετή του Λευκού Οίκου για τα , ετήσια βραβεία του Κέντρου Κένεντι.

Ο Αλ Πατσίνο, το συγκρότημα των Eagles, ο τραγουδιστής γκόσπελ Μάβις Σταπλς, ο τραγουδοποιός και τραγουδιστής Τζέιμς Τέιλορ και η πιανίστρια Μάρθα Άργεριχ, ήταν που έλαβαν τα βραβεία από τον Ομπάμα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το πολιτικό κλίμα που έχει καλλιεργηθεί μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ επηρέασε την ατμόσφαιρα της τελετής.

Η έκπληξη βραδιάς ήταν η εμφάνιση του Μπιλ Κλίντον, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο θέμα των εκλογών, τις οποίες η γυναίκα του έχασε από τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών.

Kennedy center - βραβεία - Al Paccino - the Eagles - James Taylor - Martha Argerich

Ο Αλ Πατσίνο, πρωταγωνιστής στον «Νονό» και το «Άρωμα γυναίκας» δέχτηκε τις φιλοφρονήσεις του φίλου και συναδέλφου του, Σον Πέν, ενώ πάνω στη σκηνή αναβίωσε και η ιστορική σκηνή του ταγκό από το «Άρωμα γυναίκας», μόνο που αυτήν τη φορά καβαλιέρος δεν ήταν ο Πατσίνο, αλλά ο Κρις Ο’ Ντόνελ.

Kennedy center - βραβεία - Al Paccino - the Eagles - James Taylor - Martha Argerich

Στην τελετή παρέλασαν κι άλλοι αστέρες του Χόλιγουντ, μεταξύ των οποίων και ο Κέβιν Σπέισι.

Ολόκληρη η απονομή θα προβληθεί στις 27 Δεκεμβρίου, από το CBS.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)