Πολιτισμός

23 Οκτωβρίου 2016 21:12

“The Met: Live In Hd”: Εντυπωσίασε η θρυλική όπερα “Ντον Τζοβάννι”

Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση του κοινού στο υπερθέαμα της Μετροπόλιταν όπερα, τα δικαιώματα της οποίας έχει εξασφαλίσει ο Όμιλος ΑΝΤ1.

“The Met: Live In Hd”: Εντυπωσίασε η θρυλική όπερα “Ντον Τζοβάννι”
-

Της Χριστίνας Παπαδημητροπούλου

Εντυπωσίασε η θρυλική όπερα του Μότσαρτ «Ντον Τζιοβάννι» το φιλοθεάμον κοινό σε 15 πόλεις στην Ελλάδα και 4 στην Κύπρο.

Οι θεατές παρακολούθησαν σε απευθείας μετάδοση από τη Νέα Υόρκη το βραβευμένο πρόγραμμα “The Met Live in HD” της Μετροπόλιταν Όπερα, σε μεγάλες σημαντικές αίθουσες προβολής και θέατρα.

Τα δικαιώματα προβολής για τη διασημότερη όπερα του κόσμου έχει εξασφαλίσει εδώ και 6 χρόνια ο Όμιλος ΑΝΤ1.

Το υπερθέαμα «The Entertainer» του Τζον Οζμπορν είναι η επόμενη μεγάλη παραγωγή του ΑΝΤ1 Group που παρουσιάζεται στη χώρα μας στις 27 Οκτωβρίου σε απευθείας μετάδοση από το θέατρο Γκάρικ στο Γουεστ Εντ του Λονδίνου. Το αριστούργημα ανεβαίνει από το θίασο Kenneth Branagh Theater Company και θα παρουσιαστεί σε κορυφαίους χώρους πολιτισμού, μεταξύ των οποίων το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Ο John Osborne, με φόντο τη μεταπολεμική Βρετανία, και με κεντρικό ήρωα έναν παλιό σταρ του μιούζικ χολ που έχει πια αποσυρθεί, τον Αρτσι Ράις, αναδεικνύει την εκρηκτική αντίθεση ανάμεσα στη λάμψη και τα φώτα της σκηνής και στα δεινά που ακολουθούν τον καλλιτέχνη στην πραγματική ζωή. Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει.

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)