Υγεία

23 Απριλίου 2016 15:32

Αναζητούν εμφυτεύματα για να αναπτύξουν τεχνητή νοημοσύνη!

Πλούσιοι Αμερικανοί είναι έτοιμοι να ταξιδέψουν σε Ονδούρα και Ανατολική Ευρώπη για μια ριψοκίνδυνη χειρουργική επέμβαση, με στόχο να επικοινωνούν μεταξύ τους με τη σκέψη!

Αναζητούν εμφυτεύματα για να αναπτύξουν τεχνητή νοημοσύνη!
-

Σοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη προκαλούν οι δηλώσεις του υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ, Zoltan Istvan, ότι δύο πλούσιοι Αμερικάνοι, του ευρύτερου κύκλου του, αναζητούν στη μαύρη αγορά νευρο-εμφυτεύματα!

Όπως δηλώνει ο ίδιος ως μελετητής του μετανθρωπισμού, οι δύο άνδρες έχουν κινήσει όλες τις διαδικασίες για να υποβληθούν στην ριψοκίνδυνη χειρουργική επέμβαση για την τοποθέτηση εμφυτευμάτων στον εγκέφαλό τους, προκειμένου να μπορούν στο μέλλον να επικοινωνούν μεταξύ τους με τη σκέψη!

Σύμφωνα με τον Zoltan, μέσα στα επόμενα 20 χρόνια οι άνθρωποι θα μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω τεχνητής νοημοσύνης, αλλά και να θεραπεύσουν ασθένειες που σήμερα θεωρούνται επάρατες.

Θα μπορούν ακόμα να αντικαταστήσουν μέλη του σώματός τους που έχασαν σε κάποιο ατύχημα ή θα μπορούν να προσθέτουν και άλλα μέλη χωρίς να τους είναι χρήσιμα, όπως για παράδειγμα, μία ουρά.

Μαύρη αγορά - εμφυτεύματα - εγκέφαλος - χειρουργείο - χειρουργική επέμβαση - διάβασμα σκέψης - μυαλό

Ο ένας εκ των δύο ανδρών, στους οποίους αναφέρθηκε, θα επισκεφθεί έναν γιατρό στην Ονδούρα, ενώ ο άλλος θα ταξιδέψει στην Ανατολική Ευρώπη. Μάλιστα, και οι δύο έχουν διατηρήσει την ανωνυμία τους για να αποφύγουν τυχόν εμπόδια στο ταξίδι τους.

Μπορεί να ακούγεται παρανοϊκό ή εξωπραγματικό, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι λίγοι εκείνοι που στρέφονται στη μαύρη αγορά για εμφυτεύματα τέτοιου είδους, όσο επικίνδυνη κι αν γνωρίζουν ότι είναι η διαδικασία του χειρουργείου.

AP - μαύρη αγορά - εμφυτεύματα - εγκέφαλος - χειρουργείο - χειρουργική επέμβαση - διάβασμα σκέψης - μυαλό

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)