Πολιτισμός

18 Ιουνίου 2015 17:55

Ο πιο συγκλονιστικός χορός υπό τις… στάλες animation βροχής

Όταν τα ειδικά εφέ υπηρετούν την Τέχνη, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι ανατριχιαστικό! Δείτε τον πιο όμορφο χορό που έχετε δει ποτέ.

-

Όταν ο απόλυτος συγχρονισμός συνοδεύει το ταλέντο και την αγάπη για το χορό, δεν μπορεί παρά το αποτέλεσμα να είναι μαγικό.

Για όσους μάλιστα υποστηρίζουν ότι το συναίσθημα δεν μπορεί να διαπεράσει το κρύο γυαλί της τηλεόρασης, υπάρχει αυτό το βίντεο που αποδεικνύει το αντίθετο.

Μια ξεχωριστή παράσταση ενός ζευγαριού, υπό το φως του φεγγαριού και υπό τον ήχο της βροχής… μιας βροχής τεχνητής μεν, που αγγίζει όμως τόσο τα κορμιά των χορευτών, όσο και τις ψυχές όσων παρακολουθούν το θέαμά τους.

Το ζευγάρι των χορευτών παρουσίασε το διαφορετικό αυτό σόου στο «Αμερική έχεις ταλέντο» και παρέσυρε τους πάντες σε ένα ξεχωριστό «ταξίδι», που το χειροκρότημα στο τέλος έμοιαζε τόσο φτωχό…

Σχήματα, χρώματα, σκέψεις και εικόνες, αναμνήσεις και όνειρα, όλα δοσμένα μέσα από τη διάφανη εικονική πραγματικότητα της σταγόνας...

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)