Πολιτισμός

Σήμερα 17:41

Αλέν Ντελόν - Μπριζίτ Μπαρντό: Το χειρόγραφο μήνυμα αποχαιρετισμού στον θρυλικό ηθοποιό

"Ο θάνατος του Αλέν Ντελόν αφήνει ένα αβυσσαλέο κενό που τίποτα και κανείς δεν μπορεί να καλύψει" αναφέρει μεταξύ άλλων στο συγκινητικό χειρόγραφο μήνυμά της η Μπε Μπε.

Αλέν Ντελόν - Μπριζίτ Μπαρντό: Το χειρόγραφο μήνυμα αποχαιρετισμού στον θρυλικό ηθοποιό
-

Με ένα συγκινητικό χειρόγραφο μήνυμα το οποίο δημοσίευσε το «Brigitte Bardot Foundation», αποχαιρέτησε η Μπριζίτ Μπαρντό, τον "φίλο και συνεργό της" Αλέν Ντελόν, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 88 ετών. 

Ο θάνατος του Αλέν Ντελόν «αφήνει ένα αβυσσαλέο κενό που τίποτα και κανείς δεν θα μπορέσει να καλύψει», αναφέρει στο αποχαιρετηστήριο μήνυμα η εμβληματική ηθοποιός. 

«Ο θάνατος του Αλέν κλείνει το υπέροχο κεφάλαιο μιας περασμένης εποχής, της οποίας υπήρξε κυρίαρχο έμβλημα. Εκπροσώπησε το καλύτερο του “κινηματογραφικού θαύματος” της Γαλλίας. Ένας πρεσβευτής της κομψότητας, του ταλέντου, της ομορφιάς. Χάνω έναν φίλο, ένα άλτερ έγκο, έναν συνεργό. Συμμεριζόμασταν τις ίδιες αξίες, τις ίδιες απογοητεύσεις, την ίδια αγάπη για τα ζώα» πρόσθεσε στο μήνυμά της η θρυλική ηθοποιός.

Σημειώνεται ότι η Μπριζίτ Μπαρντό και ο Αλέν Ντελόν συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας «Διάσημες ερωτικές σχέσεις» (Les Amours celebres)! Η ταινία σκηνοθετήθηκε από τον Michel Boisrond και κυκλοφόρησε το 1961.



Ειδήσεις σήμερα:

Σικελία: Ναυάγιο με νεκρό και αγνοούμενους (βίντεο)

Κακοκαιρία - Ιωάννινα: Πλημμύρες και προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση (εικόνες)

Γαλλία: Πυρκαγιά σε κάμπινγκ οδήγησε στην απομάκρυνση 3.000 παραθεριστών

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)