Πολιτισμός

27 Ιουνίου 2024 12:26

“Αυγή” - Κασσελάκης στον ΑΝΤ1: το κλείσιμο της εφημερίδας αποφασίστηκε πριν εκλεγώ Πρόεδρος (βίντεο)

Τι ζήτησε από τους βουλευτές, μετά την δική του δωρεά για τους εργαζόμενους. Τι είπε για τις ζημίες και τους δημοσιογράφους, σε αντίθεση με όσα υποστηρίζουν εκείνοι.

“Αυγή” - Κασσελάκης στον ΑΝΤ1: το κλείσιμο της εφημερίδας αποφασίστηκε πριν εκλεγώ Πρόεδρος (βίντεο)
-

«Η απόφαση για το κλείσιμο της «Αυγής» είχε παρθεί από την Πολιτική Γραμματεία πριν εγώ εκλεγώ Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας αποκλειστικά στον ανταποκριτή του ΑΝΤ1 στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Θανάση Τσίτσα, για την απόφαση σχετικά με την διακοπή έκδοσης του καθημερινού φύλλου της ιστορικής εφημερίδας, που έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων.

Σε δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη, που προβλήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στους εργαζόμενους της «Αυγής», λέγοντας μεταξύ άλλων, «ξέρω τί μπορεί να σκέφτονται οι εργαζομενοι, ξέρω την ευθύνη που έχουμε όλοι μας, αλλά βρισκόμαστε μπροστά σε μια πραγματικότητα».

Λίγο νωρίτερα, ο εκπρόσωπος των εργαζόμενων, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, είχε μεμφθεί τον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας ότι δηλώνει πως έχει προταθεί στους δημοσιογράφους της να αναλάβουν εκείνοι το εγχείρημα της έκδοσης της εφημερίδας, τονίζοντας ότι ουδέποτε τους έχει προταθεί κάτι τέτοιο, κατηγορώντας τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν έχει ακόμη δεχθεί να τους συναντήσει.

Στην δήλωση του στον ΑΝΤ1, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε για ακόμη μια φορά ότι «Προσπαθήσαμε να αναλάβουν την εφημερίδα οι εργαζόμενοι, αλλά δεν το επιθυμούν. Προσπαθήσαμε να βρούμε παραπάνω διαφήμιση, αλλά στην Ελλάδα ότι είναι φανερό δεν εχει τύχη...» και επανέλαβε ότι «εγώ προχωρώ στο μάξιμουμ της ετήσιας δωρεάς που επιτρέπεται, 20.000 ευρώ και καλώ τους βουλευτές και τα μέλη να δώσουν και εκείνοι ότι μπορούν για τους εργαζόμενους, μέσω του syriza.gr».

«Από το καθημερινό φύλλο ζημιωνόμαστε καθημερινά. Υπάρχει τρόπος αυτό το ανθρώπινο δυναμικό να προσφέρει διαφορετικά», είπε ακόμη ο κ. Κασσελάκης.

Ειδήσεις σήμερα:

Σκόνταψε σε διάδρομο γυμναστηρίου και έπεσε... από τον τρίτο όροφο, χάνοντας την ζωή της (βίντεο)

Δούκας - Χριστοδουλάκης για ΠΑΣΟΚ: Πάμε, να το κάνουμε ξανά ψυχή της δημοκρατικής παράταξης 

Βόλος: 68χρονη κατήγγειλε τον σύντροφο της για βιασμό… που ονειρεύτηκε

 

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)