Celebrity

Σήμερα 15:00

Κατερίνα Καραβάτου: Η κόρη της, Αέλια έγινε 13 ετών! Η έκπληξη που της ετοίμασε μαζί με τον γιο της - "Είμαι περήφανη γι' αυτό που είσαι"

Κατερίνα Καραβάτου: Η κόρη της, Αέλια έγινε 13 ετών! Η έκπληξη που της ετοίμασε μαζί με τον γιο της - "Είμαι περήφανη γι' αυτό που είσαι"

-

Τα γενέθλιά της έχει η κόρη της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, Αέλια.

Το νεαρό κορίτσι έγινε 13 ετών και η περήφανα μαμά δεν θα μπορούσε να μην της ευχηθεί και δημόσια μέσα από φωτογραφίες της στα social media και λόγια «καρδιάς».

Ξεχωριστή ήταν επίσης, όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καραβάτου, η σοκολατένια τούρτα έκπληξη που ετοίμασε για την Αέλια μαζί με τον γιο της, Αρίωνα!

Οι ευχές της Κατερίνας Καραβάτου στην κόρη της 

«Με την υπόκρουση της Billie Eillish που λατρεύεις, θα σου πω αυτά που είπα στον αδερφό σου πριν την πρωινή έκπληξη που σου ετοιμάσαμε για τα γενέθλια σου. Του είπα λοιπόν: «είσαι τυχερός γιατί έχεις μια αδερφή που ξέρω, είμαι σίγουρη γι αυτό, πως είναι ένας άνθρωπος που μπορείς πάντα να βασίζεσαι πάνω του, ένας πολύ καλός άνθρωπος στη βάση του, η καλύτερη παρέα, μια μικρή σοφή που θα σε βοηθάει να καταλαβαίνεις τον περίεργο τούτο κόσμο με ενσυναίσθηση και αγάπη, ένα κορίτσι που είναι πάντα στη μεριά του δίκαιου, που θα σε κάνει πάντα να γελάς και θα αποκρούει τα σουτ με την ίδια γλύκα που σου δίνει την πάσα για να βάλεις γκολ! Είσαι πολύ τυχερός όπως κι εμείς που ο Θεός μας έκανε πριν από 13 χρόνια αυτό το μοναδικό δώρο”. Αέλια μου, είμαι περήφανη για αυτό που είσαι και βλέπω να γίνεσαι μέρα τη μέρα. Αέλια μου, γίνε αυτό που θες, μπορείς! Αέλια μου, είσαι σπουδαία», έγραψε στην ανάρτησή της η Κατερίνα Καραβάτου και ευχήθηκε στην πρωτότοκή της.

Δείτε επίσης - Κατερίνα Καραβάτου: Ποζάρει με τα παιδιά της, Αέλια και Αριώνα, στην πρώτη τους ημέρα στο σχολείο

Δείτε παρακάτω τις δημόσιες ευχές της Κατερίνας Καραβάτου στην κόρη της, Αέλια για τα γενέθλιά της: 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)