Celebrity

11 Σεπτεμβρίου 2024 12:20

Κατερίνα Καραβάτου: Ποζάρει με τα παιδιά της, Αέλια και Αριώνα, στην πρώτη τους ημέρα στο σχολείο

Κατερίνα Καραβάτου: Ποζάρει με τα παιδιά της, Αέλια και Αριώνα, στην πρώτη τους ημέρα στο σχολείο

-

Μετά από τρεις μήνες περίπου τα κουδούνια χτύπησαν σήμερα στα σχολεία της χώρας με τους μικρούς και τους μεγάλους μαθητές να επιστρέφουν στα θρανία.

Ανάμεσα στα παιδιά που επέστρεψαν στο σχολείο σήμερα ήταν ο γιος και η κόρη της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη.

Διαβάστε επίσης! Κατερίνα Καραβάτου: Την επισκέφθηκαν τα παιδιά της στην Τουρκία! Τους απαθανάτισε να περπατούν στον Βόσπορο

Μάλιστα, η παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση που πόζαρε με τον Αριώνα και την Αέλια στην πρώτη τους ημέρα στο σχολείο και ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε γονείς και μαθητές, ενώ έκανε γνωστό πως σήμερα βρέθηκε μαζί τους στο νέο τους ξεκίνημα.

«Το πρωί στον Αγιασμό του σχολείου της Αέλιας άκουσα από το Διευθυντή το εξής: «η εκπαίδευση είναι άσκηση αγάπης». Μ αυτόν τον τρόπο θα ευχηθώ σε όλα τα παιδιά μας μια καλή σχολική χρονιά με υγεία, χαρά κι αγάπη!», έγραψε στη λεζάντα της η Κατερίνα Καραβάτου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)