Celebrity

Σήμερα 08:38

Πέθανε ο Τσαντ ΜακΚουίν: Ήταν γιος του Στιβ ΜακΚουίν και ο "Ολλανδός" του "Karate Kid"

Πέθανε ο Τσαντ ΜακΚουίν: Ήταν γιος του Στιβ ΜακΚουίν και ο "Ολλανδός" του "Karate Kid"

-

Σε ηλικία 63 ετών έφυγε από τη ζωή ο Τσαντ ΜακΚουίν, γιος του αείμνηστου θρύλου των αγώνων και της υποκριτικής Στιβ ΜακΚουίν.

Η οικογένεια του Τσαντ ΜακΚουίν επιβεβαίωσε την θλιβερή είδηση στο Instagram, ενώ o θάνατος του αποδόθηκε σε ανεπάρκεια πολλαπλών οργάνων που συνέβη τα χρόνια μετά από ένα καταστροφικό ατύχημα το 2006.

"Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε τον θάνατο του πατέρα μας, Τσαντ ΜακΚουίν. Η αξιοσημείωτη πορεία του ως στοργικός πατέρας για εμάς, μαζί με την ακλόνητη αφοσίωσή του στη μητέρα μας, αποτέλεσε πραγματικά παράδειγμα μιας ζωής γεμάτης αγάπη και προσήλωσης. Το πάθος του για τους αγώνες όχι μόνο ανέδειξε το εξαιρετικό ταλέντο του, αλλά χρησίμευσε και ως ένας τρόπος για να τιμήσει την κληρονομιά του πατέρα του, μια απόδειξη των αξιών που του εμφύσησε" αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση της οικογένειας.

Ο Τσαντ ΜακΚουίν ήταν ηθοποιός και οδηγός αγωνιστικών αυτοκινήτων. Ο ίδιος έπαιξε τον Ολλανδό στην ταινία "The Karate Kid" του 1984 και επανέλαβε τον ρόλο δύο χρόνια αργότερα στην ταινία "The Karate Kid Part II". Παντρέυτηκε δύο φορές και απέκτησε τρία παιδιά, δυο γιους και μία κόρη.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: afpforum

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)