Celebrity

Χθες 10:59

Η Ιωάννα Τούνη χάρισε τα ρούχα και τα παπούτσια που δεν χρειάζεται: "Η ενεργειακή θεωρία λέει..."

Η Ιωάννα Τούνη χάρισε τα ρούχα και τα παπούτσια που δεν χρειάζεται: "Η ενεργειακή θεωρία λέει..."

-

Τα ρούχα και τα αξεσουάρ που δεν χρησιμοποιεί πια αποκάλυψε πως χάρισε η Ιωάννα Τούνη, μέσα από βίντεο που ανέβασε στο TikTok.

Όπως ανέφερε η influencer και επιχειρηματίας ακολουθεί την… ενεργειακή θεωρία και για τον λόγο αυτό επιστρέφοντας από τις διακοπές της, συγκέντρωσε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ από την ντουλάπα της που πια δεν χρειάζεται και τα έδωσε σε φίλες και συνεργάτιδές της.

"Η “ενεργειακή θεωρία” πάντως λέει οτι όσο δίνεις, τόσο παίρνεις… Αλλά ακόμη και να μην τα πιστεύεις αυτά… κρίμα να κάθονται τα πράγματα στην ντουλάπα ενώ μπορεί να τα χαρεί κάποιος άλλος", ανέφερε στη λεζάντα η Ιωάννα Τούνη.

Στο βίντεο που μας δείχνει και σχετικά πλάνα, η ίδια ακούγεται να λέει: "Εννοείται πως τα χαρίζω. Τι ερώτηση είναι αυτή; Στις κολλητές μου εννοείται, πολλές φορές σε ιδρύματα που το έχουν ανάγκη, σε φίλες και γνωστές μου, στην οικογένεια και στα κορίτσια από την εταιρεία μου. Σήμερα είναι μια τέτοια μέρα", αναφέρει στο βίντεο η Ιωάννα Τούνη.

@j.touni Η «ενεργειακή θεωρία» πάντως λέει οτι όσο δίνεις, τόσο παίρνεις… Αλλά ακόμη και να μην τα πιστεύεις αυτά… κρίμα να κάθονται τα πράγματα στην ντουλάπα ενώ μπορεί να τα χαρεί καποιος άλλος???????? #fyp #foryou #bubblegun #viral #tiktokgreece ? original sound - Ioanna Touni
12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)