Celebrity

Σήμερα 14:25

Λάουρα Νάργες: Οι φωτογραφίες από τον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και ο ξέφρενος χορός τους

Λάουρα Νάργες: Οι φωτογραφίες από τον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και ο ξέφρενος χορός τους

-

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το απόγευμα της Κυριακής 1/09 η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Άγιο Ιωάννη τον Ερημίτη, στη Μαραθοκεφάλα στα Χανιά παρουσία στενών συγγενών και φίλων, ενώ ακολούθησε γαμήλιο πάρτι στα Φαλάσαρνα.

Διαβάστε επίσης! Ευρυδίκη Βαλαβάνη & Γρηγόρης Μόργκαν: Η είσοδος τους στο γαμήλιο πάρτι και ο πρώτος χορός

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Λάουρα Νάργες, η οποία ήρθε κοντά με την Ευρυδίκη Βαλάβανη στο πρώτο Survivor και οι δυο τους διατηρούν μέχρι και σήμερα φιλικές σχέσεις.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ανέβασε φωτογραφίες από τον γάμο, όπου ποζάρει με την Ευρυδίκη Βαλαβανη, αλλά και τους άλλους Survivors καλεσμένους, Σόφη Πασχάλη και Κώστα Κοκκινάκη, αλλά και ένα βίντεο από τον ξέφρενο χορό της με την νύφη στο γαμήλιο πάρτι.

«Τι ωραία που ήταν η νύφη μας. Να ζήσετε καρδούλα μου και να έχετε υγεία, αγάπη και ευτυχία, ότι ποθείτε να το κατακτήσετε μαζί με ευκολία.

Κάποτε ξαπλώναμε στη σανίδα και ονειρευόμασταν - μεταξύ άλλων - γάμους και παιδιά, σκεφτόμασταν ονόματα για τα μωράκια μας και οραματιζόμασταν την (απλή!) καθημερινότητα μας, δες σήμερα που φτάσαμε και πόσο απλόχερα μας χάρισε ο Θεός όλα όσα θέλαμε. Χαίρομαι για εσένα που κατάφερες να φτάσεις εκεί που ήθελες πραγματικά με σύμμαχο την αληθινή αγάπη. Σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να είμαι μάρτυρας μιας πανέμορφης ένωσης που είμαι σίγουρη θα κρατήσει για πάντα.

Σ/αγαπώ πολύ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Λάουρα Νάργες.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)