Celebrity

Σήμερα 08:55

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον μυστικό γάμο του - Το on air σχόλιο της Ανθής Βούλγαρη

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον μυστικό γάμο του - Το on air σχόλιο της Ανθής Βούλγαρη

-

Πρεμιέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου η εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega" με παρουσιαστές την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, έγινε μια αναφορά στον μυστικό γάμο του Ιορδάνη Χασαπόπουλου με την αγαπημένη του, Μαρία Σκοπελίτου και παρουσιάστηκαν αδημοσίευτες φωτογραφίες.

Μάλιστα, η Ανθή Βούλγαρη τόνισε πόσο έχει αλλάξει ο συνάδελφός της από τότε που γνώρισε τη σύζυγό του.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος παντρεύτηκε το Σάββατο 20 Ιουλίου και κατάφερε να κρατήσει κρυφό το γεγονός από τα φώτα της δημοσιότητας, με την τελετή να γίνεται σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Δείτε επίσης! Κοινωνία Ώρα Mega: Το αποκαλυπτικό "ατύχημα" της Ανθής Βούλγαρη στην πρεμιέρα της εκπομπής

«Δεν σας πήρα τα κινητά. Εκείνες τις ημέρες έλεγα… Γιατί είναι κακό να γίνει κλειστό;», είπε αρχικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Μετά βγήκε η φωτογραφία και δεν βγήκε από εμάς. Η νύφη πανέμορφη. Ήσουν πάρα πολύ όμορφος και πολύ χαρούμενος εκείνη την ημέρα. Έλαμπες! Θέλω να σου πω ότι από τότε που γνώρισες τη Μαρία -και μπορούμε τώρα να το λέμε ανοιχτά διότι είναι με δόξα και τιμή κ. Χασαποπούλου κι η σχέση έχει επισημοποιηθεί- έχεις γίνει άλλος άνθρωπος κι έχεις γλυκάνει πάρα πολύ. Θέλω να πούμε στη νύφη ότι ευχαριστούμε πάρα πολύ για το καλό που μας έχεις κάνει, να είσαι καλά! Βιντεάκι δεν έχουμε; Ωραίος ο στολισμός και το φαγητό καταπληκτικό. Να ζήσετε, να σας χαιρόμαστε!», είπε από την πλευρά της η Ανθή Βούλγαρη.

Να σημειωθεί, πως κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος δεν έκρυψε την αμηχανία του και ζήτησε να αλλάξουν θέμα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)