Αθλητικά

Σήμερα 12:44

Παραολυμπιακοί: Ο Τζούνης πήρε το χάλκινο στη δισκοβολία

Νέο μετάλλιο για την ελληνική αποστολή στους Παραολυμπιακούς στο Παρίσι. Μεγάλη πρόκριση για τον Τσαπατάκη στον τελικό της κολύμβησης.

Παραολυμπιακοί: Ο Τζούνης πήρε το χάλκινο στη δισκοβολία
-

Ο Κωνσταντίνος Τζούνης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό δισκοβολίας στην κατηγορία F56 των Παραολυμπιακών Αγώνων, που διεξάγονται στο Παρίσι, χαρίζοντας στη χώρα μας το έκτο μετάλλιο στη διοργάνωση.

Ο Ελληνας δισκοβόλος θα βρεθεί στο τρίτο σκαλί του βάθρου, καθώς στην 5η ρίψη του, έστειλε τον δίσκο του στα 41 μέτρα και 32 εκατοστά, ενω οι υπόλοιπες προσπάθειες του Τζούνη μετρήθηκαν στα 39.14μ, 39,90μ και 37,87μ, ενώ είχε και δύο άκυρες.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Βραζιλιάνος, Κλοντινέϊ Ντο Σάντος Μπατίστα με 46.86μ και το αργυρό, ο Ινδός, Γιογκές Κατούνια με 42.22 μέτρα.

Ο Αντώνης Τσαπατάκης προκρίθηκε στον τελικό (2/9, 21:09) των 100μ πρόσθιο στην κατηγορία SB4 των Παραολυμπιακών Αγώνων, που διεξάγονται στο Παρίσι.

Ο Έλληνας «χάλκινος» Ολυμπιονίκης στο Τόκιο, το 2021, ήταν εντυπωσιακός, καθώς συμμετείχε στην 1η προκριματική σειρά και τερμάτισε πρώτος με επίδοση ένα λεπτό και 37 εκατοστά, αφήνοντας στην δεύτερη θέση και σε απόσταση 6,5 (!) δευτερολέπτων, τον Ιταλό, Μανουέλ Ματέο Μπορτούτσο.

Ειδήσεις σήμερα:

Κοκαΐνη: 4,4 τόνοι είχαν θαφτεί σε “μυστικό” αεροδρόμιο (εικόνες)

Ενδοοικογενειακή βία - Κρήτη: 32χρονος επιτέθηκε στην 50χρονη σύντροφο του

Φονικό τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας: Μηχανή τράκαρε με αστικό λεωφορείο

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)