Celebrity

30 Αυγούστου 2024 15:00

Δέσποινα Καμπούρη - Βαγγέλης Ταρασιάδης: Στην Κύπρο για τον γάμο του Αντρέα Γεωργίου με τη Σιμώνη Χριστοδούλου

Δέσποινα Καμπούρη - Βαγγέλης Ταρασιάδης: Στην Κύπρο για τον γάμο του Αντρέα Γεωργίου με τη Σιμώνη Χριστοδούλου

-

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για τον γάμο του Αντρέα Γεωργίου με τη Σιμώνη Χριστοδούλου.

Το ζευγάρι παντρεύεται την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στην Αγία Νάπα της Κύπρου και ήδη οι καλεσμένοι καταφτάνουν στη Μεγαλόνησο.

Ανάμεσά τους και η Δέσποινα Καμπούρη με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Ταρασιάδη.

"Στην ομάδα του γαμπρού" έγραψε η Δέσποινα Καμπούρη, η οποία ανέβασε στα instastories κοινή φωτογραφία με τον Αντρέα Γεωργίου, τον σύζυγό της και τους φίλους τους.

Θυμίζουμε πως ο γάμος Αντρέα Γεωργίου με τη Σιμώνη Χριστοδούλου θα τελεστεί Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στο εκκλησάκι του Αγίου Επιφανίου στην Αγία Νάπα.

Σήμα κατατεθέν του συγκεκριμένου ναού είναι ένας μεγάλος ξύλινος σταυρός που έχει τοποθετηθεί σε εμφανές σημείο, προκειμένου να καθοδηγεί τους επισκέπτες και τους προσκυνητές. Παράλληλα η θέα από το χώρο της εκκλησίας είναι εκπληκτική, καθώς είναι ορατή ολόκληρη η περιοχή της Αγίας Νάπας.

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι οι στενοί συνεργάτες του Ανδρέα Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου και Άντρια Παχίτη, στυλίστρια της σειράς "Η γη της ελιάς".

Μιλώντας πριν λίγο καιρό για τον επικείμενο γάμο του, ο Αντρέας Γεωργίου, είχε πει στον Κώστα Τσουρό: "Θα σου πω ότι φέτος παντρεύομαι. Είναι κάτι που ήρθε μόνο του και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και θα μείνω μέχρι εκεί. Το επιβεβαιώνω, δεν θα κρυβόμαστε μεταξύ μας. Ήθελα να το προστατέψω όσο μπορούσα γιατί δεν θέλω αυτό το γεγονός να είναι σόου, αλλά κάτι δικό μου που θα το μοιραστώ με τους δικούς μου ανθρώπους. Αισθάνομαι αμήχανα να συζητώ για αυτό γιατί το εκθέτω πολύ και θέλω να το κρατήσω όσο δικό μου γίνεται".

Καμπουρη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)