Celebrity

31 Αυγούστου 2024 21:05

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έξαλλος ξανά - Πέταξε τη ρακέτα με δύναμη και τρόμαξε την Πάουλα Μπαντόσα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έξαλλος ξανά - Πέταξε τη ρακέτα με δύναμη και τρόμαξε την Πάουλα Μπαντόσα

-

Το πρώτο τους διπλό μεικτό του US Open έπαιξαν σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα.

Οι δυο τενίστες αντιμετώπισαν τους Μεξικανούς Όλμο και Γκονζάλες και αποκλείστηκαν αφού έχασαν με 2-0 το παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τον πατέρα του: "Θέλω να κάνω καλύτερη τη σχέση μου μαζί του εκτός γηπέδου"

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του, καθώς το αποτέλεσμα δεν τον ικανοποιούσε. Ο Έλληνας τενίστας ξέσπασε και πέταξε τη ρακέτα του με δύναμη κάτω με αποτέλεσμα να τρομάξει την Πάουλα Μπαντόσα που ήταν δίπλα του.

Θυμίζουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεσπά κατά τη διάρκεια αγώνα, καθώς έχει πετάξει πολλές φορές ρακέτες, αλλά και έχει μιλήσει άσχημα στους γονείς του.

«Παίξαμε μαζί γιατί έχουμε δει ότι έχουμε καλή χημεία και θέλαμε να το δοκιμάσουμε και σε επίσημο τουρνουά. Ανυπομονούσαμε καιρό γι' αυτό και περιμέναμε κάτι περισσότερο, αλλά παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει πάει πολύ καλά στα μικτά στα Grand Slam τα τελευταία χρόνια. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν είχαμε και την καλύτερη κλήρωση για 1ο γύρο. Κατά τ' άλλα το απολαύσαμε και ήταν διασκεδαστικό που το μοιράστηκα αυτό με την Πάουλα» είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τον αγώνα, ενώ δεν απέκλεισε να τους δούμε και πάλι μαζί τον Ιανουάριο στο Australian Open.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)