Κοινωνία

Σήμερα 09:36

Ρέθυμνο: Στη φυλακή 58χρονος για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης

Ο 58χρονος έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία και μάλιστα έχει καταδικαστεί για βία σε βάρος της συζύγου του.

Ρέθυμνο: Στη φυλακή 58χρονος για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης
-

Το δρόμο για τη… φυλακή πήρε ο 58χρονος  ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία 16χρονης για σεξουαλική παρενόχληση.

Όπως αναφέρει το goodnet.gr δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι αστυνομικοί της Υ.Α. Ρεθύμνου όταν στην υπηρεσία τους προσήλθε ανήλικη 16 ετών μαζί με τον πατέρα της και κατήγγειλαν έναν 58 χρόνο, για σεξουαλική παρενόχληση.

Για την ακρίβεια η 16χρονη είπε στους αστυνομικούς πως ο 58χρονος γείτονας της έδειξε στο κινητό του φωτογραφίες αντρικών γεννητικών οργάνων, όταν της ζήτησε από το γειτονικό μπαλκόνι του να τον … «βοηθήσει σε κάτι».

Η κοπέλα πανικοβλήθηκε και αμέσως μπήκε στο δωμάτιο της και τελικά είπε στον πατέρα της τι είχε συμβεί. Μαζί μετέβησαν στην Ασφάλεια Ρεθύμνου.

Άμεσα οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον δράστη και αφού τον εντόπισαν συνελήφθη ενώ στην κατοχή του βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο μαζί με τις επίμαχες φωτογραφίες.

Ο 58χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ρεθύμνου, που του άσκησε δίωξη και τον παρέπεμψε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία. Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε 15 μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή και θα οδηγηθεί στην φυλακή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 58χρονος έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία και μάλιστα έχει καταδικαστεί για βία σε βάρος της συζύγου του.

Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική: Πυροβολισμοί σε beach bar

Λωρίδα της Γάζας – Μπάιντεν: Πιο κοντά από ποτέ η επίτευξη συμφωνίας εκεχειρίας

Καιρός: 40άρια και ισχυροί άνεμοι το Σάββατο

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos