Celebrity

Σήμερα 12:35

Γιάννης Ζουγανέλης: Η ανάρτηση και το μήνυμα μετά την καταστροφή του σπιτιού του από τη φωτιά - "Η φράση που άκουσα ήταν…."

Γιάννης Ζουγανέλης: Η ανάρτηση και το μήνυμα μετά την καταστροφή του σπιτιού του από τη φωτιά - "Η φράση που άκουσα ήταν…."

-

Ένα από τα θύματα της καταστροφικής φωτιάς στην Αττική υπήρξε και ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Συγκεκριμένα, η εξοχική κατοικία του στον Βαρνάβα Αττικής έγινε στάχτη, μαζί με όλα τα δέντρα που διατηρούσε εντός του κτήματός του.

Το μόνο που διασώθηκε της πυρκαγιάς ήταν το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου που υπάρχει εντός του κτήματος του Γιάννη Ζουγανέλη.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης αγαπούσε πολύ αυτό το σπίτι και ήταν ησυχαστήριο τόσο για τον ίδιο, όσο και για τη σύζυγο του Ισιδώρα Σιδέρη και την κόρη τους Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η ανάρτηση του Γιάννη Ζουγανέλη για τη φωτιά στο σπίτι του

Σήμερα Παρασκευή 16 Αυγούστου και μόλις λίγες μέρες μετά την ολική καταστροφή του σπιτιού του, ο Γιάννης Ζουγανέλης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα.

Μάλιστα, ο Γιάννης Ζουγανέλης θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που του συμπαραστάθηκε με λόγια αγάπης.

«Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που έχουν τη διάθεση να συμπαρασταθούν σε όλους τους πληγέντες από τη φωτιά. Ευχαριστώ και προσωπικά γιατί συνειδητοποίησα ότι οι Έλληνες είμαστε ίσως οι πιο αλληλέγγυοι. Η φράση που άκουσα ήταν "ό,τι χρειαστείς είμαστε δίπλα σου, όλοι", ανεξάρτητα από τον πλούτο του καθενός γιατί πλούτος είναι το συναίσθημα. Σας ευχαριστώ. Η ζωή είναι μπροστά και θα πολεμήσουμε για όλους. Για το καλό όλων μας», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)