Celebrity

Χθες 16:36

Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Δεν πήγα στην Άνδρο στη Μενεγάκη ούτε όταν συνεργαζόμασταν - Αν συναντηθούμε με τον Λιάγκα, θα χαιρετηθούμε"

Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Δεν πήγα στην Άνδρο στη Μενεγάκη ούτε όταν συνεργαζόμασταν - Αν συναντηθούμε με τον Λιάγκα, θα χαιρετηθούμε"

-

Στην εκπομπή “Summer’s Cool” μίλησε μέσω ζωντανής σύνδεσης το μεσημέρι της Πέμπτης ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος βρίσκεται στην Τήνο για δουλειά.

Ο παρουσιαστής απάντησε, αν θα τον δούμε στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στο Μega, αν έχει συναντήσει τον Γιώργο Λιάγκα στο νησί των Κυκλάδων, ενώ αποκάλυψε αν θα επισκεφτεί την Ελένη Μενεγάκη στην Άνδρο.

Διαβάστε επίσης! Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η μακροσκελής ανάρτηση μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη - "Θα πω μόνο αυτό…"

«Είναι θέμα γουριού, δεν λέω τίποτα επίσημα, αν δεν πει επίσημα το κανάλι. Έχουμε δει τόσα που έστω και μια μέρα όλα ανατρέπονται», απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τις φήμες που τον θέλουν στο πλευρό της Φαίης Σκορδά.

Όσον αφορά την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιώργο Λιάγκα απάντησε: «Στα Άχλα δεν έχω πάει, μιλάω με την Ελένη. Δεν πήγα ούτε όταν συνεργαζόμασταν. Είμαι ένας άνθρωπος που σέβομαι τον χώρο του καθενός. Δεν θέλω να μπλέκω τη δουλειά με τα προσωπικά. Αυτό έγινε με τον Γιώργο Λιάγκα. Δεν έχουμε συναντηθεί. Αν συναντηθούμε θα χαιρετηθούμε, εκτός κι αν γυρίσει τα μούτρα του και φύγει. Δεν θα τον κυνηγήσω κιόλας».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)