Celebrity

Χθες 12:44

Ντέμη Γεωργίου: Οι πρώτες φωτογραφίες από την κηδεία της

Ντέμη Γεωργίου: Οι πρώτες φωτογραφίες από την κηδεία της

-

Το τελευταίο "αντίο" λένε το μεσημέρι της Πέμπτης στις 12:00 στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών συγγενείς και φίλοι στη Ντέμη Γεωργίου.

Σύμφωνα με την επιθυμία της πρώην παίκτριας του MasterChef, όλοι οι παρευρισκόμενοι πρέπει να είναι ντυμένοι στα λευκά. Μετά την κηδεία θα ακολουθήσει καφές σε μπαράκι στο Μετς.

Παράλληλα όπως μάθαμε σε ανάρτηση στα social media από φίλους της, η Ντέμη Γεωργίου είχε εκφράσει την επιθυμία, αντί για στέφανα, οι παρευρισκόμενοι να κάνουν δωρεές για τα αδέσποτα ζώα της Πάρου. Την Παρασκευή 26 Ιουλίου, οι φίλοι της οργανώνουν ένα beach party στην Πάρο, την ώρα του ηλιοβασιλέματος, κάτι που η ίδια η Ντέμη Γεωργίου επιθυμούσε και μάλιστα το είχε εκφράσει όσο ζούσε.

Θυμίζουμε πως η Ντέμη Γεωργίου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 39 ετών. Η μαγείρισσα υπέστη οξεία βακτηριακή λοίμωξη ενώ βρισκόταν στην Πάρο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας στην Αθήνα, όπου τελικά απεβίωσε από σηπτικό σοκ.

Πηγή φωτογραφιών: ndp

Ντεμη

Ντεμη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)