Celebrity

Χθες 17:17

Ελένη Πετρουλάκη: "Υπήρχαν κακές φάσεις με το σώμα μου - Έχω περάσει 10 χρόνια με εξωσωματικές, ορμονοθεραπείες, εμμηνόπαυση"

Ελένη Πετρουλάκη: "Υπήρχαν κακές φάσεις με το σώμα μου - Έχω περάσει 10 χρόνια με εξωσωματικές, ορμονοθεραπείες, εμμηνόπαυση"

-

Η Ελένη Πετρουλάκη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής "Καλύτερα Αργά" το βράδυ της Τετάρτης 24 Ιουλίου.

Η γνωστή γυμνάστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις κακές φάσεις που πέρασε, κατά καιρούς, με το σώμα της και εξήγησε πώς το αντιμετώπισε.

"Υπήρχαν πολλές κακές φάσεις με το σώμα μου. Είμαι ένας άνθρωπος φυσιολογικός, που έχω περάσει 10 χρόνια με εξωσωματικές με 8-10 κιλά πάνω-κάτω. Ορμονοθεραπείες, έχω περάσει τρεις εγκυμοσύνες και με δίδυμη κύηση, έχω περάσει την εμμηνόπαυση.

Πολλές φορές δεν είχα διάθεση να ασχοληθώ με εμένα. Είναι αυτό που λέμε πολλές φορές "το παπούτσι του τσαγκάρη είναι πάντα μπαλωμένο".

Έτσι έχω περάσω και εγώ διάφορες βάσεις που είχα αφήσει τον εαυτό μου σε δεύτερη μοίρα. Απλά είχα την τύχη επειδή ασχολούμαι απο μικρή με τον αθλητισμό να έχω τη βάση. Αλλά και ξέρω πολύ καλά τι να κάνω" εξομολογήθηκε η Ελένη Πετρουλάκη.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)