Celebrity

23 Ιουλίου 2024 18:00

Ντέμη Γεωργίου: O Ισίδωρος Φίκαρης απαντά στα αρνητικά σχόλια! "Αυτό θα ήθελε κι εκείνη"

Ντέμη Γεωργίου: O Ισίδωρος Φίκαρης απαντά στα αρνητικά σχόλια! "Αυτό θα ήθελε κι εκείνη"

-

O Ισίδωρος Φίκαρης μέσα από την εκπομπή, «Summer’s Cool», απάντησε στα αρνητικά σχόλια σχετικά με την καλή του φίλη, Ντέμη Γεωργίου η οποία έφυγε από την ζωή.

Ο δημοσιογράφος τοποθετήθηκε σε όσους σχολίασαν πως ήταν πολύ χαμογελαστός κατά την διάρκεια της είδησης θανάτου της πρώην παίκτρια του Masterchef.

 «Εμείς εδώ ξέρουμε ότι χθες, λίγο πριν βγούμε στον αέρα, ο Ισίδωρος έκλαιγε με αναφιλητά. Συγγνώμη που το λέω», είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

Στη συνέχεια ο Ισίδωρος Φίκαρης από την πλευρά του τόνισε πως η Ντέμη Γεωργίου δεν ήθελε ποτέ να δείχνει σε κανέναν ότι δεν είναι καλά.

«Είναι για μένα πάρα πολύ δύσκολο, γιατί είμαι και δημοσιογράφος αλλά ήμουν και ένας πολύ καλός φίλος της Ντέμης… Το σπίτι της Ντέμης είναι ανοιχτό, είμαστε εκεί όλοι οι φίλοι της κάθε μέρα, εκεί κοιμάμαστε…Η Ντέμη αυτό θα ήθελε, να χαμογελάμε», είπε αρχικά ο Ισίδωρος Φίκαρης.

«Το μαράζι της ήταν ότι άνοιξε το μαγαζί που ονειρευόταν, έβλεπε τον κόσμο από τις κάμερες κι εκείνη δε μπορούσε να πάει εκεί», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος ενώ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του βλέποντας το βίντεο που είχε ετοιμάζει για την καλή του φίλη.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Ισίδωρος Φίκαρης:



 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)