Celebrity

23 Ιουλίου 2024 17:00

Ντέμη Γεωργίου: Η τελευταία επικοινωνία με την πρώην σύντροφό της λίγο πριν πεθάνει

Ντέμη Γεωργίου: Η τελευταία επικοινωνία με την πρώην σύντροφό της λίγο πριν πεθάνει

-

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της Ντέμης Γεωργίου, η οποία υπέστη σηπτικό σοκ από βαριά λοίμωξη, ενώ εργαζόταν στην Πάρο.

H πρώην παίκτρια του MasterChef μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Αθήνα όπου και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας, όμως δεν κατάφερε να ξεπεράσει τη σοβαρή λοίμωξη και άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 39 ετών.

Μεταξύ των προσώπων που την αποχαιρέτησαν ήταν και η πρώην σύντροφός της, Άλκηστις, με την οποία η Ντέμη Γεωργίου υπήρξε ζευγάρι για δέκα ολόκληρα χρόνια.

Δείτε επίσης - Ματίνα Παγώνη για Ντέμη Γεωργίου: "Δεν μπορούμε να έχουμε άποψη για ένα γεγονός που δεν ξέρουμε την κατάσταση"

Οι δυο τους παρά τον χωρισμό τους είχαν πολύ καλές σχέσεις ενώ όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Summer’s Cool», η Άλκηστις αν και ζει τα τελευταία χρόνια στο Λονδίνο ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή για την κατάσταση της υγείας της.

Μάλιστα, πήρε τηλέφωνο την Ντέμη Γεωργίου όσο ήταν στην εντατική και η σύντροφο της κράταγε το κινητό προκειμένου να μπορεί να βλέπει την πρώην της.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)