Celebrity

Χθες 21:32

Τζένη Μπαλατσινού: Φωτογραφίζει τον γιο της Παναγιώτη - Αντώνιο στις καλοκαιρινές τους διακοπές

Τζένη Μπαλατσινού: Φωτογραφίζει τον γιο της Παναγιώτη - Αντώνιο στις καλοκαιρινές τους διακοπές

-

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει αυτό το διάστημα η Τζένη Μπαλατσινού και περνάει όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με τον μικρότερο γιο της, Παναγιώτη - Αντώνιο.

Η ίδια γι’ ακόμη ένα καλοκαίρι επέλεξε το αγαπημένο της νησί, την Πάτμο και χαίρεται τον καλό καιρό και τις βουτιές της στη θάλασσα, μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Δείτε επίσης! Δείτε επίσης! Τζένη Μπαλατσινού: Το χτένισμα που έκανε είναι ό,τι πιο chic θα δεις για καρέ μαλλιά (Photos)

Η φωτογραφία της Τζένης Μπαλατσινού με τον γιο της

Το απόγευμα της Κυριακής 21 Ιουλίου η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία, στην οποία βλέπουμε τον γιο της, Παναγιώτη - Αντώνιο μαζί με το σκυλάκι τους. 

Σε συνέντευξη της στο Mega, η Τζένη Μπαλατσινού είχε μιλήσει για τη γέννηση του μικρού της γιου: «Το ότι έγινα ξανά μητέρα σε μια μεγάλη ηλικία, και μετά από τρία παιδιά, ήταν κάτι που δε φανταζόμουν ποτέ, ούτε ήταν προγραμματισμένο. Στην αρχή ήμουν αγχωμένη για το αν θα μπορώ να είμαι το ίδιο δοσμένη σε αυτή τη νέα κατάσταση».

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

Τζένη Μπαλατσινού

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)