Παράξενα

Σήμερα 19:00 Τελευταία ενημέρωση : Σήμερα 21:08

Μύκονος: Τσουνάμι από πλοίο της γραμμής - Τραυματίστηκαν λουόμενοι (βίντεο)

Οι χειρισμοί του πλοίαρχου προκάλεσαν μίνι τσουνάμι που παρέσυρε τα πάντα στην παραλία. Δύο λουόμενοι τραυματίστηκαν από το τσουνάμι.

Μύκονος: Τσουνάμι από πλοίο της γραμμής - Τραυματίστηκαν λουόμενοι (βίντεο)
-

Πλοίο της γραμμής που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Ραφήνα – Μύκονος προκάλεσε υψηλό κυματισμό στην πολυσύχναστη παραλία Άγιος Στέφανος, στην Μύκονο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα και να προκληθούν υλικές ζημιές.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το FAST FERRIES ANDROS Ν.Π. 11124, ενώ ο πλοίαρχος συνελήφθη.

Στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής όπου μετά από αυτοψία στο πλαίσιο διενεργούμενης προανάκρισης διαπιστώθηκε ότι τραυματίστηκαν δύο λουόμενοι, ενώ παρασύρθηκαν στη θάλασσα ξαπλώστρες και προσωπικά αντικείμενα όσων βρίσκονταν στην παραλία.

Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Ραφήνας, στελέχη του Λιμεναρχείου Ραφήνας προέβησαν στη σύλληψη του πλοιάρχου για παράβαση των άρθρων 291 παρ. 3 «Επικίνδυνες παρεμβάσεις στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς, πλοίων και αεροσκαφών» και 314 «Σωματική βλάβη από αμέλεια».

Δείτε βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook:


Ειδήσεις σήμερα:

Νοσοκομείο Ρεθύμνου: Κάλεσαν για εφημερία 80χρονο γιατρό

F1 - Grand Prix Ουγγαρίας: Η νίκη του Πιάστρι και το ρεκόρ του Χάμιλτον (βίντεο) 

Κεφαλονιά: Ατύχημα με C-130 στο αεροδρόμιο (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)