Celebrity

Σήμερα 12:10

Δέσποινα Βανδή: Χαμός στο Instagram της από αρνητικά σχόλια από Τούρκους

Δέσποινα Βανδή: Χαμός στο Instagram της από αρνητικά σχόλια από Τούρκους

-

Την προγραμματισμένη συναυλία της στην Τουρκία ακύρωσε η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια αντιλήφθηκε πως στον χώρο της εκδήλωσης αναρτήθηκε αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ και αποχώρησε, καθώς η συναυλία πήρε πολιτικό χαρακτήρα.

Η Δέσποινα Βανδή έκανε μια ανάρτηση στο Instagram και έγραψε μεταξύ άλλων: «Το TEV μονομερώς αποφάσισε να αλλάξει τον χαρακτήρα της εκδήλωσης ως συναυλία και του έδωσε πολιτικό χαρακτήρα ενώ δεν είχαμε συμφωνήσει σε κάτι τέτοιο. Ως εκ τούτου η συμμετοχή μου στη συναυλία δεν ήταν δυνατή».

Διαβάστε επίσης! Δέσποινα Βανδή: Ξέσπα η δήμαρχος του Τσεσμέ κατά της τραγουδίστριας - "Η κυρία πρέπει να εγκαταλείψει αμέσως τα σύνορα"

Αυτή τη στιγμή στο προφίλ της Δέσποινας Βανδή επικρατεί χαμός με Τούρκους να της σχολιάζουν αρνητικά κάτω από τις αναρτήσεις της.

«Ελπίζω να μη βρείτε αεροπορικό εισιτήριο και να γυρίσετε κολυμπώντας πίσω», έγραψε μεταξύ άλλων ένας Τούρκος κάτω από την τελευταία ανάρτηση της τραγουδίστριας στο Instagram.

Βανδή

Βανδή

Βανδή

Βανδή

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)