Celebrity

Σήμερα 10:35

Δέσποινα Βανδή: Ξέσπα η δήμαρχος του Τσεσμέ κατά της τραγουδίστριας - "Η κυρία πρέπει να εγκαταλείψει αμέσως τα σύνορα"

Δέσποινα Βανδή: Ξέσπα η δήμαρχος του Τσεσμέ κατά της τραγουδίστριας - "Η κυρία πρέπει να εγκαταλείψει αμέσως τα σύνορα"

-

Την προγραμματισμένη συναυλία της στην Τουρκία ακύρωσε η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια αντιλήφθηκε πως στον χώρο της εκδήλωσης αναρτήθηκε αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ και αποχώρησε, καθώς η συναυλία πήρε πολιτικό χαρακτήρα.

Διαβάστε επίσης! Δέσποινα Βανδή: Ακύρωσε συναυλία στην Τουρκία γιατί οι διοργανωτές είχαν αναρτήσει αφίσες του Κεμάλ Ατατούρκ

Μετά την ακύρωση της εμφάνισης της Δέσποινας Βανδή η δήμαρχος του Τσεσμέ, Λαλ Ντενίζλι, ανέβηκε στη σκηνή και ξέσπασε κατά της τραγουδίστριας λέγοντας: «Δεν βγήκε στη σκηνή, επειδή θέλει να κατέβει η τουρκική σημαία και η αφίσα του Ατατούρκ».

Ζήτησε από το κοινό να σταματήσει να γιουχάρει και συνέχισε: «Δεν νομίζω ότι είναι καν ο άνθρωπος για τον οποίο αξίζει να σπαταλήσεις την ανάσα σου».

«Θυσιάσαμε πολλούς μάρτυρες για να κερδίσουμε αυτά τα εδάφη και είμαστε άνθρωποι που πιστεύουμε ότι η αδελφοσύνη και η αιώνια φιλία θα νικήσουν πάντα. Καμία δύναμη δεν μπορεί να τολμήσει να κατεβάσει ούτε τη σημαία μας, ούτε την αφίσα του Ατατούρκ. Δεν μπορεί ούτε καν να το σκεφτεί. Η κυρία πρέπει να εγκαταλείψει αμέσως τα σύνορα αυτής της πόλης.

 Με ηρεμία, με ψυχραιμία. Εύχομαι όμως ότι σε όποια χώρα και αν πάει, δεν θα σκεφτεί καν να κατεβάσει τη σημαία αυτής της χώρας, που κερδήθηκε με αίμα, τη σημαία για την οποία θυσίασαν τη ζωή του πολλά τέκνα της πατρίδας και την οποία έκαναν σύμβολο αυτής της χώρας. Εύχομαι ότι αυτό θα γίνει ένα ιστορικό μάθημα για εκείνη», πρόσθεσε φανερά ενοχλημένη η δήμαρχος του Τσεσμέ.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)