Κοινωνία

Σήμερα 12:06 Τελευταία ενημέρωση : Σήμερα 14:23

Ανήλικος έκλεβε κινητά από θαμώνες, ενώ τους ζητούσε... οικονομική βοήθεια! (βίντεο ντοκουμέντο)

Βίντεο ντοκουμέντο από σειρά "χτυπημάτων" του έφηβου, που πλησιάζει ανθρώπους δήθεν για να ζητήσει οικονομική στήριξη και τους κλέβει τα κινητά από τα τραπέζια.

Ανήλικος έκλεβε κινητά από θαμώνες, ενώ τους ζητούσε... οικονομική βοήθεια! (βίντεο ντοκουμέντο)
-

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση ενός δεκαεξάχρονου, ο οποίος πραγματοποιούσε κλοπές με τη μέθοδο της απασχόλησης, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Ο ανήλικος Ρουμάνος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, λίγη ώρα αφότου είχε διαπράξει ακόμα μία κλοπή κινητού τηλεφώνου.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας «συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτόφωρου, βραδινές ώρες της 13-7-2024, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής, 16χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία, κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα σε περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος γονέα του για παραμέληση της εποπτείας του.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος τουλάχιστον από το τέλη του περασμένου μήνα, μετέβαινε σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος μεσημβρινές ή απογευματινές ώρες, και αφαιρούσε τα κινητά τηλέφωνα θαμώνων.

Ως προς τον τρόπο δράσης, εναπόθετε στα τραπέζια φυλλάδια, με τα οποία κάλυπτε τα κινητά τηλέφωνα των θαμώνων και ζητώντας οικονομική βοήθεια αποσπούσε την προσοχή τους, αφαιρώντας τα κινητά τους τηλέφωνα.

Έπειτα διέφευγε, επιβιβαζόμενος σε όχημα, όπου ανέμενε συνεργός του, ο οποίος αναζητείται.

Στο πλαίσιο της προανακριτικής έρευνα εξιχνιάστηκαν -11- περιπτώσεις κλοπών κινητών τηλεφώνων σε Χαλάνδρι, Βριλήσσια και Μαρούσι.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα».


Ειδήσεις σήμερα:

Gov.gr Wallet - Consent : Συγκατάθεση των πολιτών για ολοκλήρωση διαδικασιών

Αυγενάκης: Η δήλωση του εργαζόμενου στο αεροδρόμιο για την ανάκληση της μήνυσης

Στεγόσαυρος APEX: Τιμή - ρεκόρ στην δημοπρασία (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)