Celebrity

Χθες 13:05

Κατερίνα Καινούργιου: Η φωτογραφία με την σύντροφο του Ντέμη Νικολαΐδη, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου

Κατερίνα Καινούργιου: Η φωτογραφία με την σύντροφο του Ντέμη Νικολαΐδη, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου

-

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους ακολούθους της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Η παρουσιάστρια αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις διακοπές της και ξεκουράζεται στην Πάρο, ενώ στη παρέα της είναι και ο φημολογούμενος σύντροφός της, Παναγιώτης Κουτσουμπής.

Διαβάστε επίσης! Κατερίνα Καινούργιου: Στην Πάρο με τον φημολογούμενο σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή (φωτογραφία)

Λίγο πριν βρεθεί στην Πάρο, η Κατερίνα Καινούργιου συναντήθηκε με την σύντροφό του Ντέμη Νικολαΐδη, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου και ανήρτησε στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία.

«Σ’ αγαπάω Αλεξ μου», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στη φωτογραφία που κοινοποίησε. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο γυναίκες γνωρίζονται αρκετά χρόνια και είναι στενές φίλες.

«Η Αλεξάνδρα, η σύντροφος του Ντέμη Νικολαϊδη, είναι η καλύτερή μου φίλη πάρα πολλά χρόνια, είμαστε μαζί από παιδιά», είχε πει μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα” η Κατερίνα Καινούργιου για την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου. 

Κατερίνα Καινούργιου

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)