Celebrity

12 Ιουλίου 2024 20:19

Κατερίνα Καινούργιου: Οι φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Πάρο & η λεζάντα όλο νόημα - "Μέρες αλλιώτικες, όμορφες μέρες…"

Κατερίνα Καινούργιου: Οι φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Πάρο & η λεζάντα όλο νόημα - "Μέρες αλλιώτικες, όμορφες μέρες…"

-

Μπορεί η ίδια να μην έχει επιβεβαιώσει την είδηση, όμως οι φήμες οργιάζουν ότι η Κατερίνα Καινούργιου έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Παναγιώτη Κουτσουμπή, με τον οποίον μάλιστα βρίσκεται στην Πάρο.

Η παρουσιάστρια, το πρωί της Παρασκευής 12, Ιουλίου ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μία ιστορία, στην οποία είχε κοινοποιήσει κι εκείνον, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας ανέβασε μία συλλογή φωτογραφιών, από το ίδιο νησί και μια λεζάντα όλο νόημα:

"Μέρες αλλιώτικες …όμορφες μέρες…

Σε κάθε ερέθισμα θα τις συναντάς…σε εκείνο το υπεροχο αεράκι,σ αυτόν τον καταγάλανο ουρανό που σε γαληνευει και στον ήλιο που θα σε μαγεύει γλυκά λίγο πριν δύσει …
Πόση γαλήνη κ ομορφιά έχει αυτό το καλοκαιρι" έγραφε χαρακτηριστικά, με πολλούς να υποθέτουν ότι οι μέρες της είναι όμορφες, λόγω του νέου έρωτα που μπήκε στη ζωή της! Φυσικά, όπως πάντα γίνεται σ’αυτές τις περιπτώσεις, μόνο χρόνος θα δείξει αν η παρουσιάστρια είναι ερωτευμένη, ή αν οι φήμες θα παραμείνουν... φήμες!

Δείτε την σχετική ανάρτηση:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)