Celebrity

05 Ιουλίου 2024 11:14

Αλέξης Κούγιας για Θέμη Σοφό: "Διάλεξε αυτή την υπόθεση για να "σκοτώσει", να "εξαφανίσει" έναν συνάδελφό μας"

Αλέξης Κούγιας για Θέμη Σοφό: "Διάλεξε αυτή την υπόθεση για να "σκοτώσει", να "εξαφανίσει" έναν συνάδελφό μας"

-

Ο Αλέξης Κούγιας παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο "Πρωινό" και τη δημοσιογράφο, Φαίη Φώτου. Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, ενώ μίλησε με σκληρά λόγια για τον Θέμη Σοφό και την απόφαση του να αναλάβει την νομική εκπροσώπηση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

"Ήταν μια κακιά στιγμή για τον Απόστολο Λύτρα. Έδωσε τα πάντα σε μια γυναίκα, την ασκούμενή του. Διέλυσε την οικογένειά του και την ερωτεύτηκε. Της έγραψε τα σπίτια, τα αυτοκίνητα, της έδωσε τα λεφτά του. Την έκανε σύζυγό του. Ποιος την γνώριζε προηγούμενως αυτή την κυρία αν δεν ήταν η κυρία Λύτρα;

Και σε μια στιγμή, αντί να πει ότι ήταν μια κακιά στιγμή και να τον συγχωρήσει ή να τον βοηθήσει, πήγε και βρήκε έναν δικηγόρο ο οποίος σε εκείνο το χρονικό σημείο δεν ήταν στα καλύτερά του επαγγελματικά. Ο οποίος διάλεξε αυτή την υπόθεση για να "σκοτώσει", να "εξαφανίσει" έναν συνάδελφό μας. Τη χειρότερη εικόνα μου έχει δημιουργήσει ο Σοφός γι’ αυτήν την υπόθεση. Είναι δυνατόν να είναι στη φυλακή ο Λύτρας; Είναι αδιανόητο.

Όχι βέβαια ότι θα του δώσει κανείς βραβείο, γιατί πλάκωσε τις μπουνιές τη γυναίκα του, αντιθέτως θα τιμωρηθεί, αλλά μέχρι εκεί που πρέπει. Στη φυλακή ο Λύτρας, ο δημοσιογράφος έξω. Τι είναι ο Λύτρας επικίνδυνος για το κοινωνικό σύνολο; Εύχομαι να βγει από τη φυλακή σύντομα" είπε ο Αλέξης Κούγιας.



12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)