Celebrity

05 Ιουλίου 2024 10:43

Γιώργος Λιάγκας: "Μίλησα μαζί του, αν ο συγκεκριμένος τραγουδιστής έχει παραβεί τον νόμο να το πληρώσει"

Γιώργος Λιάγκας: "Μίλησα μαζί του, αν ο συγκεκριμένος τραγουδιστής έχει παραβεί τον νόμο να το πληρώσει"

-

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η υπόθεση του πασίγνωστου τραγουδιστή, ο οποίος ερευνάται για φοροδιαφυγή ύψους 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο γνωστός καλλιτέχνης φαίνεται πως δήλωνε ετησίως το ποσό των 50.000 ευρώ, κάτι που προκάλεσε το ενδιαφέρον των ελεγκτικών αρχών. Ήδη έχει δεσμευτεί η κινητή αλλά και η ακίνητη περιουσία του, ενώ από την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες θα ερευνηθούν και οι στενοί συνεργάτες του.

Για το συγκεκριμένο θέμα συζήτησαν την Παρασκευή 5 Ιουλίου στο "Πρωινό", με τον Γιώργο Λιάγκα, να αποκαλύπτει πως μίλησε τηλεφωνικά με τον τραγουδιστή, ο οποίος είναι καλός του φίλος.

"Είναι αστείο όλο αυτό, να μην μπορεί να πει το όνομά του η τηλεόραση και να το βλέπετε στα social media, οπου γίνεται πάλι ο δημόσιος λιθοβολισμός.

Να ξεκαθαρίσω. Επειδή είναι φίλος μου και θέλω να είμαι δίκαιος. Τον σκεφτόμουν από χθες το βράδυ, μίλησα και μαζί του. Κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου, αυτό να το ξεκαθαρίσουμε. Αν ο συγκεκριμένος τραγουδιστής έχει παραβεί το νόμο, να το πληρώσει. Ξεκάθαρα. Θέλω να είμαι δίκαιος. Θα στενοχωρηθώ για τον φίλο μου, θα στενοχωρηθώ με τη στενοχώρια του και με τη δυσμενή κατάσταση που μπορεί να βρεθεί. Ωστόσο δεν θα αλλάξω την πρακτική που έχω και θεωρώ ότι όλοι πρέπει να είμαστε ίσιοι απέναντι στον νόμο. Άρα αν έχει παραβεί το νόμο, να το πληρώσεικαι να το πληρώσει οικονομικά.

Εδώ δεν έχουμε μία τελεσίδικη απόφαση που να μας λέει ότι ο συγκεκριμένος τραγουδιστής έκλεψε 1,5 εκατομμύριο ευρώ, άρα εμείς του δεσμεύουμε μία περιουσία ισόποση, ώστε αν καταδικαστεί τότε εμείς σαν κράτος να έχουμε 1,5 εκατομμύριο. Τώρα υπάρχει μία δημόσια διαπόμπευση. Αν δικαιωθεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος, αν φανεί ότι δεν έχει κλέψει την εφορία ή αν φανεί ότι υπάρχει μία κακοδιαχείριση και είναι μία διαφορά πολύ μικρότερη από αυτή του 1,5 εκατομμυρίου, θα βγει κάποιος να του ζητήσει συγγνώμη;" είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)