Media

05 Ιουλίου 2024 13:22

Φινάλε για το "Πρωινό": Ο Γιώργος Λιάγκας αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό

Φινάλε για το "Πρωινό": Ο Γιώργος Λιάγκας αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό

-

Φινάλε έκαναν την Παρασκευή 5/07 οι περισσότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Ανάμεσα σε αυτές και το «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα.

Στο τέλος της εκπομπής ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, τον σταθμό και το τηλεοπτικό κοινό για τη στήριξη, ενώ ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για την ερχόμενη σεζόν.

Διαβάστε επίσης! Γιώργος Λιάγκας: "Μίλησα μαζί του, αν ο συγκεκριμένος τραγουδιστής έχει παραβεί τον νόμο να το πληρώσει" 

«Ποτέ δεν μου αρέσει αυτό το πράγμα. Δεν μου αρέσουν οι ενάρξεις και τα τέλη των εκπομπών. Μου αρέσουν όλα τα υπόλοιπα σε μια εκπομπή. Για εμάς ήταν μια όμορφη χρονιά και δεν το λέω σε επίπεδο απόδοσης της εκπομπής. Θα τα πούμε μετά αυτά! Εννοώ σε επίπεδο ότι είχαμε πολύ ωραία δημοσιογραφικά θέματα να αντιμετωπίσουμε. Είμαστε μία οικογένεια εδώ.  Ό,τι είδατε στον αέρα ήταν όλο ειλικρινές, αλήθεια τσακωθήκαμε όταν τσακωθήκαμε, αλήθεια τα βρήκαμε όταν τα βρήκαμε. Ήταν όλο ειλικρινέστατο», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και ευχάριστής παράλληλα τον Θοδωρή Κυριακού.

Τέλος ο παρουσιαστής ευχαρίστησε όλους τους συνάρταγες μπροστά και πίσω από τις κάμερες, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους ειδικούς συνεργάτες της εκπομπής, Λίτσα Πατέρα και Αλέξανδρο Παπανδρέου.

«Ήταν κυρία με Κ κεφαλαίο και ήταν τιμή μου που συνεργαζόμουν όλα αυτά τα χρόνια μαζί της», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.




12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)