Κόσμος

Χθες 13:22 Τελευταία ενημέρωση : Χθες 14:47

Έλληνες κρατούμενοι στην Τουρκία: 4η ημέρα στη φυλακή - Διαδικασίες για να αφεθούν ελεύθεροι

Αγωνία για τον οδηγό του τουριστικού λεωφορείου και τον αρχηγό της εκδρομής [που κατέληξε σε κράτηση για τους δύο άνδρες σε φυλακές της Τουρκίας. Ποια είναι τα επόμενα βήματα για την αποφυλάκισή τους.

Έλληνες κρατούμενοι στην Τουρκία: 4η ημέρα στη φυλακή - Διαδικασίες για να αφεθούν ελεύθεροι
-

Για 4η μέρα κρατούνται στις φυλακές Ραιδεστού οι δύο Έλληνες οι οποίοι συνελήφθηκαν όταν ένας παράνομος μετανάστης βρέθηκε κάτω από το τουριστικό λεωφορειο που ταξίδευε από Κωσταντινούπολη στη Θεσσαλονίκη

Ξεκίνησαν τις διαδικασίες οι δικηγόροι των δύο Ελλήνων, του οδηγού του λεωφορείου Στυλιανού Κριεζή και του αρχηγού του γκρουπ Μάμα Μαυρίδη.

Οι δικηγόροι παρέλαβαν την Τετάρτη τα έγγραφα και βίντεο που έφερε από την Ελλάδα ο πατέρας του οδηγού για να αποδείξουν στο δικαστήριο ότι δεν υπήρξε καμιά τροποποίηση στο λεωφορείο στο σημείο που είναι οι ρόδες με τρόπο ώστε να μπορεί να μεταφέρει μετανάστες.

Θέλουν να αποδείξουν ότι ο Μαροκινός παράνομος μετανάστης μπήκε μόνος του εκεί και ότι δεν τον έκρυψαν εκείνοι. Αυτή η διαδικασία ωστόσο θα πάρει τουλάχιστον μια βδομάδα

Στη Ραιδεστό θα βρίσκεται σήμερα και η σύζυγος του Μάμα Μαυρίδη για να δει τον σύζυγό της που ήταν αρχηγός της εκδρομής, στις φυλακές.

Το βράδυ της Τετάρτης, σε αποκλειστικές δηλώσεις της στον ΑΝΤ1, η σύζυγος του Σοφία Μαρμαγκιώλη, εξέφρασε μεταξύ άλλων την ανησυχία της που εδώ και 4 μέρες δεν κατάφερε ακόμη να δει τον σύζυγό της.

Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: Μηχανή παρέσυρε μαθητές που πήγαιναν στο σχολείο

Τζον Μπον Τζόβι: Απέτρεψε αυτοκτονία την ώρα γυρίσματος βίντεο κλιπ (βίντεο)

Ιός του Δυτικού Νείλου: Οκτώ θάνατοι και δεκάδες κρούσματα την περασμένη εβδομάδα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)