Κόσμος

11 Σεπτεμβρίου 2024 16:33

Debate: Ο Έλον Μασκ απαντά στην Τέιλορ Σουίφτ - “Θα σου χαρίσω ένα παιδί”

Μία ανάρτηση που σχολιάζεται αρκετά, δημοσίευσε ο δισεκατομμυριούχος, σε απάντηση στη στήριξη της Τέιλορ Σουίφτ στην Καμάλα Χάρις.

Debate: Ο Έλον Μασκ απαντά στην Τέιλορ Σουίφτ - “Θα σου χαρίσω ένα παιδί”
-

Η Τέιλορ Σουίφτ, δήλωσε ανοιχτά μέσα από τη σελίδα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη στήριξή της στην Καμάλα Χάρις στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, δήλωσε ότι στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ θα ψηφίσει την Καμάλα Χάρις, και αναφερόμενη σε παλαιότερο σχόλιο του εκλεκτού του Τραμπ, Τζέι Ντι Βανς, αποκάλεσε σατιρικά τον εαυτό της «άτεκνη ιδιοκτήτρια γατών».

Λίγες μόλις ώρες αργότερα, ο Έλον Μασκ θέλησε δεν δίστασε να απαντήσει στην τραγουδίστρια με μία μάλλον άκομψη ανάρτηση στο X.

Συγκεκριμένα, ο δισεκατομμυριούχος διευθύνων σύμβουλος της Tesla και της SpaceX, αναφέρει στην ανάρτησή του: «Ωραία Τέιλορ… κέρδισες… θα σου χαρίσω ένα παιδί και θα φυλάω τις γάτες σου με τη ζωή μου».

Ακόμη, σε άλλη ανάρτησή του, ο Μασκ εξήγησε τον λόγο που θεωρεί ότι η Καμάλα Χάρις δεν πρέπει να γίνει η επόμενη πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Αν δεν υπάρξει σημαντική μεταρρύθμιση της κυβέρνησης, οι νόμοι και οι κανονισμοί θα συνεχίσουν να χειροτερεύουν κάθε χρόνο έως ότου κάθε μεγάλη προσπάθεια, από τον σιδηρόδρομο υψηλής ταχύτητας μεταξύ των πόλεων μας μέχρι την πολυπλανητική ζωή, είναι ουσιαστικά παράνομη.

Ο Τραμπ υποστηρίζει μια κυβερνητική επιτροπή αποτελεσματικότητας για να επιτρέψει να γίνουν σπουδαία πράγματα, η Καμάλα όχι. Δεν θα φτάσουμε ποτέ στον Άρη αν κερδίσει η Κάμαρα», τόνισε στο X.

Ειδήσεις σήμερα:

Βιετνάμ: Εκατοντάδες νεκροί από τον τυφώνα Γιάγκι (εικόνες)

Debate : Τραμπ και Χάρις διασταύρωσαν “τα ξίφη τους”

Κακοκαιρία “Atena”: ισχυρές βροχές και καταιγίδες την Τετάρτη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)