Κόσμος

Σήμερα 12:36

Τουρκία: Ξεκληρίστηκε οικογένεια που το αυτοκίνητό τους έπεσε από γέφυρα (βίντεο)

Πώς συνέβη η οικογενειακή τραγωδία στην Τουρκία στην οποία έχασαν τη ζωή τους ο 37χρονος πατέρας, η 35χρονη σύζυγός του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Τουρκία: Ξεκληρίστηκε οικογένεια που το αυτοκίνητό τους έπεσε από γέφυρα (βίντεο)
-

Οικογενειακή τραγωδία συνέβη στην Τουρκία, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μία τετραμελής οικογένεια, έπεσε από γέφυρα σε ποτάμι.

Στο τροχαίο που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή έχασαν τη ζωή τους ο 37χρονος Βεϊσέλ Αϊντογκμούς, η 35χρονη σύζυγός του, Εμινέ και τα δύο παιδιά τους ο 16χρονος Μπατουχάν και ο 13χρονος Μετέ με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η οικογένεια κατευθυνόταν για πικ νικ.

Το δυστύχημα σημειώθηκε σε γέφυρα στα Άδανα όταν ο 37χρονος προσπάθησε να προσπεράσει ένα προπορευόμενο όχημα χωρίς, όμως, να αντιληφθεί ότι την ίδια ώρα επιχειρούσε να κάνει το ίδιο και άλλο ένα αυτοκίνητο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η τετραμελής οικογένεια άρχισε να κάνει ελιγμούς πριν τελικά να πέσει στο νερό.

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης οι σοροί της Εμινέ, του Βεϊσέλ και της Μετέ εντοπίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητο που βρέθηκε στο νερό τέσσερις ώρες μετά την πτώση του οχήματος.

Η σορός του 13χρονου, ανασύρθηκε λίγη ώρα αργότερα εκτός αυτοκινήτου καθώς φέρεται να βγήκε από το όχημα αλλά δεν τα κατάφερε.

Μετά τη νεκροψία που έγινε στο νεκροτομείο του Ινστιτούτου Ιατροδικαστικής των Αδάνων, η οικογένεια των 4 ατόμων θάφτηκε δίπλα δίπλα στο νεκροταφείο της περιοχής K?z?llar στην περιοχή Kozan.

Ειδήσεις σήμερα:

Μπάιντεν: Εγκατέλειψα για να σωθεί η Δημοκρατία

Κύπρος - Τατάρ: Η Ελλάδα αισθάνεται ένοχη απέναντι στους Ελληνοκύπριους

Κάσος - Χουριέτ: To “κόκκινο τηλέφωνο” απέτρεψε την κρίση στο Αιγαίο

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)