Κόσμος

Σήμερα 07:23

Μπάιντεν: Με κορονοϊό διαγνώστηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ

Ποια τα συμπτώματα που έχει ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος διαγνώστηκε με κορονοϊό. Τι δήλωσε ο ίδιος.

Μπάιντεν: Με κορονοϊό διαγνώστηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
-

Ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, στη Νεβάδα στο πλαίσιο της εκστρατείας του για την επανεκλογή του τον Νοέμβριο, διαπιστώθηκε πως μολύνθηκε από τον νέο κορονοϊό και παρουσιάζει «ελαφριά συμπτώματα» της COVID-19, ανακοίνωσε χθες Τετάρτη ο Λευκός Οίκος.

Ο Δημοκρατικός αρχηγός του κράτους, 81 ετών, «πλήρως εμβολιασμένος», έχει ρινόρροια, βήχα, γενική αδιαθεσία και του δόθηκε πρώτη δόση Paxlovid· θα παραμείνει σε απομόνωση για μερικά 24ωρα αφού επιστρέψει στο προπύργιό του, το Ρεχόμποθ, στην πολιτεία Ντέλαγουερ, ασκώντας τα καθήκοντά του εξ αποστάσεως, διαβεβαίωσαν οι υπηρεσίες του — την ώρα που οι αμφιβολίες για τη σωματική και πνευματική υγεία του κ. Μπάιντεν αναζωπυρώνονται και στελέχη της παράταξής του τον καλούν να αποσυρθεί.

Τζο Μπάιντεν - εκλογές ΗΠΑ

Μπάιντεν: Αισθάνομαι καλά

Ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε πως «αισθάνεται καλά», αφού διαγνώστηκε πως μολύνθηκε από τον νέο κορονοϊό και παρουσιάζει συμπτώματα της COVID-19 κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στη Νεβάδα στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του, γεγονός που τον αναγκάζει να επιστρέψει στο οχυρό του, στην πολιτεία Ντέλαγουερ, και να τεθεί σε απομόνωση για κάποια 24ωρα.

«Αισθάνομαι καλά», είπε ο Δημοκρατικός αρχηγός του κράτους, 81 ετών, απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους καθώς επιβιβαζόταν στο «Air Force One», το προεδρικό αεροσκάφος, την ώρα που οι αμφιβολίες για τη σωματική και πνευματική υγεία του επιμένουν και στελέχη της παράταξής του τον καλούν να αποσυρθεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Λεωφόρος Βουλιαγμένης: Ταξί παρέσυρε θανάσιμα άνδρα

Πέμπτη: Καύσωνας με 43 βαθμούς Κελσίου, μπόρες, καταιγίδες και βοριάδες

Φωτιά στο Σοφικό: Βελτιωμένη η εικόνα της πυρκαγιάς - Υπάρχουν διάσπαρτες εστίες (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)