Κόσμος

14 Ιουλίου 2024 19:08

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Η φωτογραφία με τη σφαίρα δίπλα στο πρόσωπό του

Ένα συγκλονιστικό "κλικ" κατέγραψε τη σφαίρα να περνά δίπλα από το κεφάλι του Ντόναλντ Τραμπ, όταν δέχτηκε δολοφονική επίθεση σε ομιλία του στην Πενσιλβάνια.

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Η φωτογραφία με τη σφαίρα δίπλα στο πρόσωπό του
-

Μία συγκλονιστική στιγμή, κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός από την δολοφονική απόπειρα κατά του πρώην Αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ κατά την προεκλογική του εκστρατεία στην Πενσιλβάνια.

Οι New York Times δημοσιεύουν φωτογραφία που δείχνει τη σφαίρα να περνάει δίπλα από το κεφάλι του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Στη φωτογραφία του Doug Mills, που δημοσιεύουν οι New York Times στο twitter, διακρίνεται η διαδρομή της σφαίρας καθώς κατευθύνεται προς τον Ντόναλντ Τραμπ.

Στη φωτογραφία ντοκουμέντο φαίνεται η σφαίρα να αγγίζει το πρόσωπο του Τραμπ, προτού εκείνος με μια κινηση του κεφαλιού να στραφεί πέρα από την σφαίρα που τελικά του τραυματίζει το αυτί. Οι άλλες σφαίρες σκοτώνουν έναν υποστηρικτή του Τραμπ και τραυματίζουν δύο ακόμα.

Το FBI ταυτοποίησε ως δράστη της απόπειρας δολοφονίας εναντίον του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, τον Τόμας Μάθιου Κρους, ηλικίας 20 ετών, από το Μπέθελ Παρκ της Πενσιλβάνια, ο οποίος -σύμφωνα με τα αρχεία της πολιτείας- ήταν εγγεγραμμένος ψηφοφόρος των Ρεπουμπλικανών και στις 5 Νοεμβρίου θα ψήφιζε, για πρώτη φορά, σε προεδρικές εκλογές.

Ειδήσεις σήμερα:

Περιστέρι: Εξιχνιάστηκε η απόπειρα ανθρωποκτονίας 22χρονου

Γερμανία: Ο απολογισμός της πολύνεκρης οικογενειακής διαμάχης στην Βάδη - Βυρτεμβέργη

Θεσσαλονίκη: Νεκρός και ο 17χρονος που σκότωσε τον 29χρονο στη Γιαννιτσών

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)