Γενικά

30 Μαρτίου 2019 23:13

Οι Βρετανοί στοκάρουν χαρτιά υγείας και παυσίπονα ενόψει Brexit

Τόσο οι Βρετανοί, όσο και οι επιχειρήσεις στη «Γηραιά Αλβιώνα», προβληματίζονται από το αδιέξοδο που επικρατεί στο μέτωπο του Brexit.

Οι Βρετανοί στοκάρουν χαρτιά υγείας και παυσίπονα ενόψει Brexit
-

Ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί στη Βρετανία, αλλά και της ψυχολογίας των Βρετανών, όσο κυριαρχεί η αβεβαιότητα για το Brexit, είναι η αγοραστική διάθεση και οι προτιμήσεις των Βρετανών, όπως καταγράφονται μέση από την έκθεση των ετήσιων αποτελεσμάτων της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Morrisons.

O διευθύνων σύμβουλος της Morrisons, Ντέιβιντ Ποτς, δήλωσε ότι υπάρχουν ενδείξεις για αποθήκευση μικρής ποσότητας αποθεμάτων από τους Βρετανούς, διαβεβαιώνοντας όμως ότι η εταιρεία του είναι πλήρως προετοιμασμένη, ακόμη και για ένα Brexit χωρίς συμφωνία.

Αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι η μεγάλη αύξηση στη ζήτηση παυσίπονων αλλά και χαρτιών υγείας!

«Στην περίπτωση που τα πράγματα δυσκολέψουν στα λιμάνια, θα αναζητήσουμε εναλλακτικές διαδρομές για είσοδο στη χώρα», δήλωσε ο Ντέιβιντ Ποτς, ο οποίος όσο κι αν εμφανίστηκε καθησυχαστικός, είναι ολοφάνερο ότι η εξέλιξη του Brexit, δημιουργεί έντονο προβληματισμό στις επιχειρήσεις.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)