Ευρώπη

13 Νοεμβρίου 2018 13:07

Ο γαλλικός στρατός “τρολάρει” τον Τραμπ

Με ποιο τρόπο σχολιάστηκε η απουσία του Αμερικανού Προέδρου από τελετή μνήμης για τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο λόγω… της βροχής.

Ο γαλλικός στρατός “τρολάρει” τον Τραμπ
-

Η απουσία του Ντόναλντ Τραμπ από τελετή στη Γαλλία που έγινε στη μνήμη Αμερικανών στρατιωτών και πεζοναυτών που σκοτώθηκαν στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, εξαιτίας της… βροχής, έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες τις έντονες αποδοκιμασίες τόσο των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όσο και αξιωματούχων που θεώρησαν την κίνηση του Αμερικανού Προέδρου προσβλητική.

Ο γαλλικός στρατός επέλεξε έναν πιο… ευφάνταστο τρόπο επέκρινε τον Τραμπ.

Στον επίσημο λογαριασμό του στρατού στο Twitter δημοσιεύτηκε μία φωτογραφία, όπου φαίνεται ένας στρατιώτης να παίρνει μέρος σε άσκηση σε βρεγμένο έδαφος, συνοδευόμενη από το hashtag #ModayMotivation και το σχόλιο «Βρέχει, αλλά αυτό δεν είναι κάτι σοβαρό. Έχουμε κίνητρο», ενώ την ανάρτηση συμπλήρώνει ένα emoji που κλαίει από τα γέλια.

Η εκπρόσωπος τους Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς έδωσε τη δική της απάντηση για το περιστατικό, λέγοντας πως η απουσία του Προέδρου οφείλεται στην μηδενική ορατότητα που καθιστούσε αδύνατη την άφιξη με ελικόπτερο.

Η αντίδραση του γαλλικού στρατού ήρθε μετά την ομιλία του Τζάστιν Τριντό, που θεωρήθηκε από πολλούς επίπληξη στον Ντόναλντ Τραμπ. «Καθώς καθόμαστε εδώ στη βροχή, σκεφτόμαστε πόσο άβολα πρέπει να είμαστε αυτά τα λεπτά, καθώς τα κουστούμια μας βρέχονται και τα μαλλιά μας βρέχονται ... είναι σωστό να θυμηθούμε πως εκείνη την ημέρα στη Διέππη η βροχή δεν ήταν βροχή, ήταν σφαίρες» είπε ο Καναδός Πρωθυπουργός.

γαλλικός στρατός - τρολάρει - Τραμπ - tweet

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)