ΗΠΑ - Καναδάς

12 Μαΐου 2018 13:29

Αστυνομικός - ήρωας σώζει μωρό τριών μηνών (βίντεο)

Εγκώμια από χρήστες των social media για τον άνδρα που κατόρθωσε να κρατήσει στην ζωή το μικρό αγόρι.

Αστυνομικός - ήρωας σώζει μωρό τριών μηνών (βίντεο)
-

Ο Τζέρεμι Νιξ είχε μόλις σχολάσει και οδηγούσε για το σπίτι του, στην κομητεία Μάριον της Φλόριντα, όταν η οδηγός ενός λευκού αυτοκινήτου έβγαλε αλάρμ και σταμάτησε στην άκρη του δρόμου. 

Ο αστυνομικός είδε την έντρομη μητέρα να κατεβαίνει από το αυτοκίνητο, εκλιπαρώντας για βοήθεια, λέγοντας πως το τριών μηνών μωρό της είχε χάσει τις αισθήσεις του. Ο αστυνομικός άρχισε να δίνει τις πρώτες βοήθειες στο μωρό. Πρώτα δίνει στο βρέφος το φιλί της ζωής, επιχειρώντας καρδιοαναπνευστική ανάνηψη, αλλά το μωρό δεν ανταποκρίνεται.

«Δεν περιμένω τους γιατρούς», ακούγεται να λέει ο Νιξ στο τεσσάρων λεπτών βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του περιπολικού και, χωρίς να χάσει χρόνο, πήρε το μωρό στην αγκαλιά του και με το περιπολικό του το μετέφερε στα επείγοντα του πλησιέστερου νοσοκομείου.

Η απόφασή του αυτή αποδείχτηκε σωτήρια. Όπως, αργότερα, παραδέχτηκαν οι γιατροί, κατάφεραν να επαναφέρουν το βρέφος, λόγω της αστραπιαίας αντίδρασης και των αντανακλαστικών του αστυνομικού.

«Είμαστε ευτυχείς να αναφέρουμε πως ο μικρός Κίνγκστον τα πάει περίφημα και, σύμφωνα με τους γιατρούς, θα αναρρώσει πλήρως. Όπως είπαν οι γιατροί, ο Κίνγκστον ζει σήμερα, χάρη στις ενέργειες του αστυνόμου Νιξ. Είμαστε απίστευτα περήφανοι για τον αστυνομικό και ήδη βλέπουμε πως εκείνος κι ο μικρός ήδη έχουν αναπτύξει μία βαθιά σχέση που θα έχει διάρκεια ζωής», ανέφερε η γραπτή ανακοίνωση του ιατρικού κέντρου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)