Τουρκία

07 Μαΐου 2018 23:14

Ιντζέ προς τον γιο του Ερντογάν: εσύ κάτσε στα αυγά σου!

“Φουντώνει” η προεκλογική αντιπαράθεση στην Τουρκία. Ένα σχόλιο του Μπιλάλ Εντογάν προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του υποψηφίου του CHP.

Ιντζέ προς τον γιο του Ερντογάν: εσύ κάτσε στα αυγά σου!
-

Η προεκλογική κόντρα στην Τουρκία αρχίζει και παίρνει πλέον διαστάσεις… αμερικανικών εκλογών, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1, Μαρία Ζαχαράκη. Απ’ όλα έχει ο μπαχτσές... Προσωπικές προσβολές, “κοσμητικά” επίθετα ανάμεσα στους αντιπάλους, παρεμβάσεις συγγενικών προσώπων και άγριες αντιπαραθέσεις στην “αρένα” της Βουλής.

Μετά την αναφορά στον “γάιδαρο” που έκανε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας για τον υποψήφιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τη σκυτάλη πήρε ο γιος του, Μπιλάλ, ο οποίος σχολιάζοντας την επιλογή του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος είπε για τον Μουχαρέμ Ιντζέ: «Κάνανε υποψήφιο έναν καβγατζή που τα βάζει με τις αξίες αυτής της χώρας. Κάποιον που ζητάει την απελευθέρωση του Ντεμιρτάς, κάποιον που δεν έχει πετύχει τίποτα στη ζωή του και κάποιον που δεν ξέρει τίποτα από οικονομία. Εγώ προσωπικά στενοχωριέμαι να έρθουμε αντιμέτωποι με μία τέτοια αντιπολίτευση. Αυτό το σύστημα μακάρι να μεταμορφώσει και την αντιπολίτευση».

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τον Μουχαρέμ Ιντζέ, ο οποίος έκανε μία οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Μπιλάλ Ερντογάν, κάτσε στα αυγά σου. Η Τουρκία δεν είναι κράτος δυναστείας! Αν έχεις να πεις κάτι, δώσε καλύτερα το μικρόφωνο στον πατέρα σου να μιλήσει εκείνος! Λένε να μην ανακατεύονται παιδιά στην πολιτική, αλλά κάνουν δηλώσεις τα παιδιά».

ΜΟΥΧΑΡΕΜ ΙΝΤΖΕ - TWITTER - ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΜΠΙΛΑΛ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)