Ευρώπη

08 Μαρτίου 2018 21:58

Στο “φως” φωτογραφίες του Ρώσου πράκτορα πριν τη δηλητηρίαση

Φωτογραφία του Ρώσου πράκτορα και της κόρης του από το εστιατόριο που γευμάτιζαν, εκεί που έπεσαν αναίσθητοι.

Στο “φως” φωτογραφίες του Ρώσου πράκτορα πριν τη δηλητηρίαση
-

Μυστήριο καλύπτει τις έρευνες των βρετανικών αρχών για την επίθεση με νευροτοξική ουσία εναντίον ενός πρώην πράκτορα και της κόρης του.

Το «φως» της δημοσιότητας είδε και μια φωτογραφία του Ρώσου πράκτορα και της κόρης του από το εστιατόριο που γευμάτιζαν, εκεί που έπεσαν αναίσθητοι.

Η παραπάνω φωτογραφία τους να χαμογελούν στο εστιατόριο Zizzi τραβήχτηκε από έναν μυστηριώδη άντρα και βρίσκεται ανάμεσα στις φωτογραφίες που εξετάζουν οι αρχές για την υπόθεση.

Οι Βρετανοί έχουν αναστατώσει τον κόσμο αναζητώντας στοιχεία και ευρήματα που θα τους οδηγήσουν στα ίχνη των αυτουργών της δηλητηρίασης.

Ωστόσο ψάχνουν ακόμη και στα μνήματα της γυναίκας του που πέθανε από καρκίνο το 2012, του αδελφού αλλά και του γιου του που πέθανε μυστηριωδώς πέρσι στην Αγία Πετρούπολη. Το Κρεμλίνο αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη και δηλώνει έτοιμο να βοηθήσει τις έρευνες των Βρετανών.

Ο Σκριπάλ δύσκολα, πάντως, θα επιζήσει, η κόρη του παραμένει στην εντατική, ενώ ο αστυνομικός που τον εντόπισε και μολύνθηκε επίσης, έχει επαφή με το περιβάλλον.

Σεργκέι Σκριπάλ - εστιατόριο - κόρη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)