Αφρική

19 Σεπτεμβρίου 2017 11:23

Γυναίκες καμικάζι σκόρπισαν το θάνατο σε διανομή τροφίμων (βίντεο)

Τριπλή επίθεση βομβιστριών καμικάζι σε καταυλισμό προσφύγων, εκτοπισμένων από την Μπόκο Χαράμ.

Γυναίκες καμικάζι σκόρπισαν το θάνατο σε διανομή τροφίμων (βίντεο)
-

Τριπλή επίθεση καμικάζι πραγματοποιήσαν βομβίστριες καμικάζι, σε καταυλισμό εκτοπισμένων στη βορειοανατολική Νιγηρία, κατά τη διάρκεια διανομής τροφίμων.

Ο απολογισμός της επίθεσης είναι τουλάχιστον 15 νεκροί και 43 τραυματίες, με τη μία βομβίστρια να ανατινάζεται μακριά από τον κόσμο και να μην προκαλεί θύματα.

«Οι δύο πρώτες εκρήξεις σημειώθηκαν στις 11:10 (13:10 ώρα Ελλάδας) στο χωριό Μασαλάρι» της Πολιτείας Μπόρνο, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους «15 άνθρωποι και 43 να τραυματιστούν», ανέφερε εργαζόμενος σε μια ανθρωπιστική οργάνωση υπό τον όρο να μην κατονομαστεί. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι μια τρίτη βομβίστρια ανατινάχθηκε λίγα λεπτά αργότερα σε μικρή απόσταση από το σημείο χωρίς να υπάρξει άλλο θύμα.

Η επίθεση έγινε στο χωριό Μασαλάρι, που βρίσκεται στην περιοχή Κοντούγκα, σε απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων από την πολιτεία Μπόρνο, τη Μαϊντουγκούρι, όπου έχουν διαπραχθεί πολλές επιθέσεις της Μπόκο Χαράμ εναντίον αμάχων από τις αρχές του Αυγούστου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)