Ευρώπη

25 Αυγούστου 2017 20:57

Κλινικά νεκρή η Ελληνίδα που τραυματίστηκε στη Βαρκελώνη

Μη αναστρέψιμη θεωρούν οι γιατροί την κατάσταση της Ελληνίδας που τραυματίστηκε στην τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη. Τι λέει το ΥΠΕΞ.

Κλινικά νεκρή η Ελληνίδα που τραυματίστηκε στη Βαρκελώνη
-

Κλινικά νεκρή θεωρείται, σύμφωνα με τα δημοσιεύμα του ισπανικού Τύπου, η Ελληνίδα που είχε τραυματιστεί σοβαρά στην τρομοκρατική επίθεση που έγινε στην Βαρκελώνη την περασμένη εβδομάδα

Η άτυχη γυναίκα και μητέρα δυο παιδιών από το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι γιατροί θεωρούν ότι η κατάστασή της είναι μη αναστρέψιμη.

Ο τραυματισμός της ήταν εξαρχής σοβαρός και γι’ αυτό υποβλήθηκε σε μια εξαιρετική δύσκολη χειρουργική επέμβαση που κράτησε 8 ώρες, αλλά δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια της έχει αποφασίσει να δωρίσει τα όργανα της, ενώ η σορός της δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά θα αποτεφρωθεί στην Ισπανία.

Πάντως, σύμφωνα με πηγές από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, η γυναίκα δίνει άνιση μάχη για τη ζωή της και η κατάστασή της κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)