Ευρώπη

09 Ιουλίου 2017 11:31

Παμπλόνα: δέκα τραυματίες στη δεύτερη μέρα των ταυροδρομιών (βίντεο)

Μακραίνει η λίστα των τραυματιών στο διάσημο Φεστιβάλ ταυροδρομιών. Σοκαριστικές εικόνες.

Παμπλόνα: δέκα τραυματίες στη δεύτερη μέρα των ταυροδρομιών (βίντεο)
-

Δέκα άτομα τραυματίστηκαν χθες, δεύτερη μέρα των ταυροδρομιών στο Φεστιβάλ Σαν Φερμίν στην Παμπλόνα της Ισπανίας.

Όλοι οι τραυματίες είναι δρομείς, μεταξύ των εκατοντάδων που τρέχουν μπροστά από τους έξι ταύρους στα στενά της πόλης της βόρειας Ισπανίας.

Ο Ερυθρός Σταυρός έχει προσφέρει τις πρώτες βοήθειες σε συνολικά 77 άτομα, τις πρώτες δύο μέρες, απλώς για μικροτραυματισμούς.

Η ταυροδρομία του Σαββάτου διήρκησε περισσότερο από το συνηθισμένο χρόνο, δηλαδή έξι αντί για τέσσερα λεπτά και είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθούν στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου της περιοχής πέντε Αμερικανοί, τρεις Ισπανοί και δύο Γάλλοι, όλοι δρομείς.

AP - Παμπλόνα - ταυροδρομίες - Σαν Φερμίν

Την πρώτη μέρα, Παρασκευή, οπότε και ξεκίνησε το Φεστιβάλ, τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα, ένα εκ των οποίων σοβαρά, ένας 46χρονος Ισπανός.

AP - Παμπλόνα - ταυροδρομίες - Σαν Φερμίν

AP - Παμπλόνα - ταυροδρομίες - Σαν Φερμίν

Το Φεστιβάλ του Σαν Φερμίν έχει παγκόσμια φήμη και αποτελεί πόλο έλξης εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών από όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προκαλεί σφοδρές αντιδράσεις σε φιλοζωικές οργανώσεις και ακτιβιστές που υπερασπίζονται τα δικαιώματα των ταύρων. 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)