ΗΠΑ - Καναδάς

16 Ιανουαρίου 2017 23:04

Συνελήφθη η σύζυγος του μακελάρη του Ορλάντο (φωτο)

Η σύζυγος του Όμαρ Ματίν, που είχε σκοτώσει 49 ανθρώπους μέσα σε ένα γκέι κλαμπ, συνελήφθη στο σπίτι της. Γιατί την κατηγορούν οι αμερικανικές αρχές.

Συνελήφθη η σύζυγος του μακελάρη του Ορλάντο (φωτο)
-

Οι αμερικανικές αρχές συνέλαβαν τη σύζυγο του ενόπλου που σκότωσε 49 ανθρώπους μέσα σε ένα γκέι κλαμπ του Ορλάντο πέρσι το καλοκαίρι, ανακοίνωσε η υπουργός Δικαιοσύνης Λορέτα Λιντς.

Η σύζυγος του Όμαρ Ματίν συνελήφθη στο σπίτι της, στα περίχωρα του Σαν Φρανσίσκο, ανέφερε νωρίτερα η εφημερίδα New York Times επικαλούμενη έναν μη κατονομαζόμενο αξιωματούχο των υπηρεσιών επιβολής του νόμου.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο ABC News, που επικαλείται την ομοσπονδιακή αστυνομία και έναν δικηγόρο η Νουρ Σαλμάν κατηγορείται για παρεμπόδιση της δικαιοσύνης και για συνέργεια στην απόπειρα παροχής υλικής υποστήριξης σε ξένη τρομοκρατική οργάνωση.

Η Σαλμάν, η οποία ανακρίθηκε πολλές φορές μετά την επίθεση που εξαπέλυσε ο σύζυγός της στο κλαμπ Pulse, θα οδηγηθεί αύριο Τρίτη ενώπιον δικαστή και κατόπιν θα εκδοθεί στην Τάμπα της Φλόριντας.

Noor Salman - γυναίκα - επίθεση - Ορλάντο - νυχτερινό κέντρο

Noor Salman - γυναίκα - επίθεση - Ορλάντο - νυχτερινό κέντρο

AP - Ορλάντο - Φλόριντα - πυροβολισμοί - γκέι μπαρ - gay bar - Pulse

Ορλάντο - Φλόριντα - πυροβολισμοί - γκέι μπαρ - gay bar - Pulse

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)