Ρωσία

26 Δεκεμβρίου 2016 12:16

Το ληγμένο διαβατήριο του έσωσε τη ζωή!

Το όνομά του ήταν στη λίστα των θυμάτων του μοιραίου Τουπόλεφ, αλλά ο ίδιος δεν επιβιβάστηκε την τελευταία στιγμή επειδή είχε λήξει το διαβατήριό του.

Το ληγμένο διαβατήριο του έσωσε τη ζωή!
-

Ευγνωμονεί την τύχη του ο 29χρονος τραγουδιστής της χορωδίας Alexandrov, Ρόμαν Βαλούτοφ, ο οποίος δεν επιβιβάστηκε την τελευταία στιγμή στο μοιραίο αεροσκάφος που συνετρίβη στη Μαύρη Θάλασσα.

Το όνομά του βρισκόταν στη λίστα των επιβατών, καθώς επρόκειτο να ταξιδέψει μαζί με τη χορωδία του ρωσικού στρατού στη Συρία για να διασκεδάσει τους Ρώσους στρατιώτες.

«Περνώντας από τον έλεγχο διαβατηρίων, η υπάλληλος μου είπε: Αστειεύεστε; Το διαβατήριό σας έχει λήξει από τον Ιούλιο!», εξηγεί ο Βαλούτοφ, σημειώνοντας πως δεν το είχε προσέξει.

«Περίμενα υπομονετικά για αρκετή ώρα και ανησυχούσα μήπως δε με άφηναν να ταξιδέψω μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους μου», δήλωσε σε δημοσιογράφους. «Δε μπορείτε να ταξιδέψετε», του είπαν και ο Ρόμαν Βαλούτοφ επέστρεψε εκνευρισμένος για την απροσεξία του στο σπίτι.

ΡΟΜΑΝ ΒΑΛΟΥΤΟΦ - ΧΟΡΩΔΙΑ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

Μερικές ώρες αργότερα θα μάθαινε εμβρόντητος πως το αεροπλάνο με το οποίο επρόκειτο να ταξιδέψει συνετρίβη, παρασύροντας στον θάνατο 92 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων δεκάδες φίλοι και συνάδελφοί του.

Ρωσία - αεροπορική τραγωδία

Τύχη-βουνό είχε και ο διάσημος σολίστας Βαντίμ Ανανίεφ, ο οποίος δεν ακολούθησε την χορωδία του ρωσικού στρατού επειδή πρόσφατα γεννήθηκε το τρίτο παιδί του και έμεινε κοντά στη σύζυγό του.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)