ΗΠΑ - Καναδάς

19 Νοεμβρίου 2016 11:16

Αποδοκίμασαν τον νέο Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ σε θέατρο (βίντεο)

Ακόμα και από τους συντελεστές της παράστασης που πήγε να παρακολουθήσει «τα άκουσε» ο Μάικ Πενς.

Αποδοκίμασαν τον νέο Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ σε θέατρο (βίντεο)
-

Αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών έγινε ο νέος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς ο οποίος πήγε να παρακολουθήσει θεατρική παράσταση στο Σικάγο.

Από τη στιγμή που ο Πενς μπήκε στο θέατρο, οι θεατές δεν σταμάτησαν να τον «γιουχάρουν». Μάλιστα αρκετές ήταν οι φορές που διακόπηκε η παράσταση, εξαιτίας των έντονων αποδοκιμασιών.

Τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Πενς αποδοκιμάστηκε για τη θέση του κατά του κινήματος LGBT αλλά και τις απόψεις που έχει εκφράσει ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Πένς «τα άκουσε» όμως και από τους συντελεστές της παράστασης.

 «Κύριε αντιπρόεδρε σας καλοσωρίζουμε και σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας. Εμείς κύριε Πέινς είμαστε η Αμερική της διαφορετικότητας που ανησυχεί και αγχώνεται ότι η κυβέρνησή σας δεν θα προστατεύσει ούτε έμας, ούτε τον πλανήτη, ούτε τα παιδιά μας, ούτε τους γονείς μας ούτε τα δικαιώματά μας. Αλλά ελπίζουμε ότι αυτή η παράσταση θα σας εμπνεύσει να διατηρήσετε τις αμερικανικές αξίες και να εργαστείτε για το καλό όλων μας» είπε ένα μέλος του θιάσου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)